Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, ha rámozdultam a főnökömre?
Hétvégén céges buli volt, és egy kicsit többet ittam a kelleténél. Amikor kimentem a mosdóba ott volt a főnököm és megállított, hogy igyak vele egyet. Nyilván elfogadtam, utána pedig kimentünk cigizni, ahol magam sem értem miért, de megcsókoltam. Ő viszonozta, de utána észbe kaptam és mondtam neki, hogy sajnálom, nem tudom mi ütött belém, majd visszamentem az épületbe. Utána bejött ő is, nézett engem, de nem jött oda hozzám, szóval hívtam egy taxit és hazamentem.
Szerencsére máig szabin voltam, de holnap megyek dolgozni. Ő 31 éves, van három gyereke és egy felesége, én meg 24 vagyok. Tudom, hogy nem mennek jól a dolgok náluk, mert mindketten félrelépnek, de akkor sem jó ötlet egy családos emberrel kezdeni, aki nem mellesleg még a főnököm is. Egyébként régóta vonzódom hozzá, sőt szeretem is. Szívem szerint csak vele lennék. Én se vagyok közömbös neki, de arra nem mernék megesküdni, hogy kalandnál többet is akarna.
Sikeres a taktikája, mert nagyon olyannak tűnsz, aki hanyattdobja magát, mert "oooooan sármoooooos" :D
De amúgy elsőre kellett volna pattintani, most akár belemész, akár nem, ki leszel rúgva. Nyilván papíron nem ezért, de amúgy igen. Csak nem szereplhet ez a kirúgási papíron, hogy "nem hagyta magát széjjelkúrni", hanem mondjuk beleköt, hogy 0,1 másodpercet késtél vagy egyszer 10 éve rasszista megjegyzést tettél egy a vonaton utazó 8 gyerekes cigófamiliára.
"Csak nem szereplhet ez a kirúgási papíron, hogy "nem hagyta magát széjjelkúrni"
Ezt azért megnézném! Jól mutatna a következő munkahelyén! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!