Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, ha rámozdultam a főnökömre?

Figyelt kérdés

Hétvégén céges buli volt, és egy kicsit többet ittam a kelleténél. Amikor kimentem a mosdóba ott volt a főnököm és megállított, hogy igyak vele egyet. Nyilván elfogadtam, utána pedig kimentünk cigizni, ahol magam sem értem miért, de megcsókoltam. Ő viszonozta, de utána észbe kaptam és mondtam neki, hogy sajnálom, nem tudom mi ütött belém, majd visszamentem az épületbe. Utána bejött ő is, nézett engem, de nem jött oda hozzám, szóval hívtam egy taxit és hazamentem.

Szerencsére máig szabin voltam, de holnap megyek dolgozni. Ő 31 éves, van három gyereke és egy felesége, én meg 24 vagyok. Tudom, hogy nem mennek jól a dolgok náluk, mert mindketten félrelépnek, de akkor sem jó ötlet egy családos emberrel kezdeni, aki nem mellesleg még a főnököm is. Egyébként régóta vonzódom hozzá, sőt szeretem is. Szívem szerint csak vele lennék. Én se vagyok közömbös neki, de arra nem mernék megesküdni, hogy kalandnál többet is akarna.

2023. dec. 12. 19:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, mert untig elég lesz, hogy a kérdező majd munkában is rámászik és rajtakapják, megy a pletyka. Vagy nem fogja rendesen végezni a munkáját, mert olyan szerelmes és szépen kirúgassa.
2023. dec. 12. 19:36
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagyfonok nagy titkarnojének pont egy 3 gyerekes apuka kell. Meseszép cég lehet az egész pereputty.
2023. dec. 12. 19:46
 13/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nem én döntöm el, hogy kihez vonzódok.
2023. dec. 12. 19:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
A jobbak válogatnak..
2023. dec. 12. 19:55
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát hidd el, ő elég jó, én pedig nagyon válogatós vagyok.
2023. dec. 12. 19:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
LOL, 3 gyerekes apa, aki nyitott házasságban él neked jó. Ez aztán igényes "nő". 🤡
2023. dec. 12. 20:01
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

Sikeres a taktikája, mert nagyon olyannak tűnsz, aki hanyattdobja magát, mert "oooooan sármoooooos" :D

De amúgy elsőre kellett volna pattintani, most akár belemész, akár nem, ki leszel rúgva. Nyilván papíron nem ezért, de amúgy igen. Csak nem szereplhet ez a kirúgási papíron, hogy "nem hagyta magát széjjelkúrni", hanem mondjuk beleköt, hogy 0,1 másodpercet késtél vagy egyszer 10 éve rasszista megjegyzést tettél egy a vonaton utazó 8 gyerekes cigófamiliára.

2023. dec. 12. 20:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Köztudottan a felesége mással kefél, szerintem nem valami nagypályás a srác
2023. dec. 12. 20:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nem szereplhet ez a kirúgási papíron, hogy "nem hagyta magát széjjelkúrni"

Ezt azért megnézném! Jól mutatna a következő munkahelyén! :)

2023. dec. 12. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Egy dolog biztos:nem volt okos lépés és egyikőtöknek sincs túl sok önkontrollja,sem sütnivalója...Viszont ha már megtörtént,számíts rá,hogy valószínűleg így sem te leszel a hivatalos kapcsolata,maximum hajtani fogja a folytatást,a szexet.
2023. dec. 12. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!