Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a leginkább lélekrohasztó történések vagy felismerések az életed folyamán, amik után már soha többet nem tudtál ugyanúgy nézni a romantikus kapcsolatokra, mint korábban?
Figyelt kérdés
Legyen szó szimpla crushtól vagy ismerkedéstől kezdve egészen komoly párkapcsolatig vagy házasságig. Ellentétes nemtől azonos nemig jöhet bármilyen story, nincs diszkriminálva senki és semmi. Csak a storyk érdekelnek, és az általuk okozott változások. Ha kort és nemet is írtok, azzal még beszédesebbé tehetitek a történteket.2023. dec. 12. 16:32
11/12 anonim válasza:
Párszor megütöttem a bokámat,legutóbb összeköltözésről volt szó és tombolt a love.Közös bútor,falfestés meg ilyesmik.Azóta is jön...Csak én már így több,mint fél év távlatából egyáltalán nem várom.
12/12 anonim válasza:
Nekem a férjemről derült ki egy baromi nagy hazugsága, amiről az összes haverja+a családja falazott előttem évekig (tehát a megismerkedésünk pillanatától a házasság 2. évéig, amikor véletlenül kiderült).
Közben párhuzamosan annyi házas férfi kezdeményez nálam (munkaügyben), hogy már nincsenek ábrándjaim odaadó, bizalmi kapcsolatokról 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!