Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Túl szép, hogy igaz legyen"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Túl szép, hogy igaz legyen" - Miért szkeptikusak a külső szemlélődők sokszor egy ilyen kapcsolatot látván?

Figyelt kérdés

Neten is sok olyan cikket olvasni, hogy ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor általában nem is igaz.

Pedig néhány hónapja (3-4 hónap) ismerkedek valakivel, akivel kis túlzással ezt érzem. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de hasonlóak az alapvető értékeink, a céljaink, a mentalitásunk, sok közös hobbink van, jól működik a szex. Emellett persze látjuk egymás hibáit, de ezeket is el tudjuk fogadni. Hamarosan az összeköltözés is megvalósul, mert mindketten erre vágyunk.

Sokan mégis olyan szkeptikusan fogadják az ilyesmit. Ez a merő rosszindulatból, irigységből fakad általában?

2023. dec. 12. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Az irigység nagy úr. Mi is megkaptuk annak idején, mikor megismerkedtünk neten, találkoztunk, összejötttünk, és 1 hónap múlva már el is jegyeztük egymást, 17 hónappal később pedig összeházasodtunk, hogy a kapcsolatunk nem fog sokáig tartani, max pár hónap. Aki ezt mondta évekig külön élt a férjétől mert össze vissza csalta, a pasi meg elküldte, aztán idővel rájött hogy a lőtéri kutyának se fog már kelleni, így visszakönyörögte magát és gyorsan fel is csináltatta magát titokban, hogy ne hagyja el újra az a balek férje. És ez a hulladék pofázik bele egy normàlis kapcsolatba ahol szimplán csak 2 ember szerelmes lett és megélik az érzéseiket. Vicc...
2023. dec. 28. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, aki azt sutyorogta, hogy idősebbet keressek, mert a nálam fiatalabb le fog lépni. Ez nem jött be.
2023. dec. 28. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Férjemmel talán 2 hónap után már együtt laktunk. Mindketten házasok voltunk még, nem sokkal ezután váltunk el. Akkor az volt a jóslat, ha miattam elhagyta a feleségét, engem is ott fog hagyni. Összeházasodtunk, és haláláig együtt maradtunk.
2023. dec. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!