Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szépek lehetnek a kisebb, nem annyira előnyös
dolgok a nőkön? Kifejtem
Figyelt kérdés
Hegek, sebek, hip dips (sok külföldi oldalon olvasni főleg erről) , nem annyira feszes mellek, szeplők.
Azért ezekre gondolok, mivel sok nő szerint ezek nem szép dolgok. Szerintetek?
Én ugyan nő vagyok, de szerintem mindenkinek más áll jól
Nekem eleg erősen látszik a Hip Dipem, de eddig senkinek nem volt vele baja
Van egy lány az egyetemen ahova járok, van egy heg a nyakán és sokan tartják vonzónak, különlegesnek
Tényleg mindenkinek más tetszik, biztos van akinek taszító, de olyan is akinek pont ezek jönnek be
2023. júl. 10. 01:52
2/9 anonim válasza:
Mi az a hipdip?
2023. júl. 10. 06:00
3/9 anonim válasza:
Alapból egyik tulajdonságra sem lehet azt mondani, hogy "szép"
Egyszerűen van akinél jelentéktelen, akinél egyáltalán nem számít.
2023. júl. 10. 06:11
4/9 anonim válasza:
A hegek szerintem nem szépek, viszont ennek ellenére lehet valaki szép. Nincs tökéletes test, mindenkin lehet valamit találni.
2023. júl. 10. 07:09
5/9 anonim válasza:
A szeplők nekem kifejezetten tetszenek, a hegektől undorodok, a többi nekem mindegy.
2023. júl. 10. 09:33
6/9 anonim válasza:
Nem értem az ilyen oldalakat. Csak feleslegesen generálnak az emberben frusztrációt és szégyenérzetet, lehet, olyasmire hívja fel negatív értelmeben a figyelmedet, ami miatt eszedbe se jutott volna, hogy azt egyébként zavarónak kell gondolni :S És láss csodát, nincs elég bajod, most lesz még1 dolog, amit takargass, vagy amiért kellemetlenül érezd magadat...Hip dip-bakker, eddig sose gondoltam cikinek, úgy voltam vele, hogy van aki ilyen, van aki olyan alkatú. Erre tessék, kiderült, hogy az valami "hiba", ami miatt már megkérdőjelezhető az ember kinézete :S A szeplőket meg van, aki kifejezetten szexinek tartja,míg más nem győzi vakolni magát. Ki találja ki ezeket a trendeket?
2023. júl. 10. 09:37
7/9 anonim válasza:
A legtöbb emberen van valamilyen kisebb-nagyobb hiba. Tökéletes teste max a Victoria Secret modelleknek van, abból meg kevés szaladgál a magyar utakon.
2023. júl. 10. 09:37
8/9 A kérdező kommentje:
6. Szexepil, nem hiba.
Bocsánat, hogy rosszul fogalmaztam. Egyből ebbe kell belekötni.🙄😮💨
Nekem egyik sem hiba, csak érdekelasok véleménye.
Anyukámnak is van egy heg a hátán, mert volt egy anyajegye ami elrákosodott, jó hogy leszedték..
2023. júl. 10. 10:45
9/9 anonim válasza:
Nekem férfiként semleges az ilyen.Ha jól néz ki a nő,akkor jól néz ki,rontani meg nem fog rajta(persze azért ne tenyérnyi,szőrös bibircsókja legyen az arcán)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!