Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerelmes a férjembe? Hogyan kéne kezeljem a helyzetet?
Sziasztok!
Meg ismertem egy lányt ezen a nyáron. Nagyon jó kapcsolatunk lett,mindent el mondunk egymásnak,viszont múlt héten valami meg változott. Haza jött a munkából a férjem (maszek munka a rokona a főnök,borokat tőltenek,stb,nők is tudják csinálni,könnyű munka,nem kell meg szakadni)
mondta,hogy ott van a barátnőm is.
Örültem neki,de furáltam,hogy ő nem mondja el,meg kérdezem a barátnőm,hogy miért nem mondta el. Lehangolt választ kaptam..Azt hittem,hogy fáradt.
Egyébként a férjemmel 6éve vagyunk együtt vannak ikreink is 6hósak.
Tegnap be vallotta a barátnőm,hogy szerelmes a férjembe..Azóta a férjem nem dolgozik ott.
Azóta sír a barátnőm,szakított a barátjával is,mert azt hitte el tudja ,venni’ tőlem..A férjem nem egy kaszinóva,soha nem csalt meg a 6év alatt..Sajnálom őt,de nem is,kicsit szemétségnek tartom.
A férjemet egyeltalán nem érdekli a nő,le tiltotta mindenhonnan,kicsit be is szólt neki,hogy ,Mit képzelsz magadról nekem családom van!’’. Tudok mindenről,mert a nagy főnök a rokona ,mindent el mondott..
Mi tévő legyek ebbe a helyzetbe? Hagyjam már a ,barátnőm’? Az én hibám? Olyant mondhadtam neki?
Köszönöm a normális válaszokat!
Trollok legyenek szívesek,kerülni..Köszönöm.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!