Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Lányok, együtt lennétek (vagy együtt maradnátok) olyan pasival akit havonta csak néhány alkalommal látnátok?
Figyelt kérdés
Havi 3 hetet van külföldön, és ha itthon is van, nem keres titeket minden nap.2023. dec. 10. 12:01
11/33 anonim válasza:
Ez szeretőnek is kevés. Rászorulva meg nem vagyok.
12/33 anonim válasza:
Távkapcsolatban élek, 18 nap múlva találkozunk legközelebb, minden egyes napot végigbeszélünk, van hogy eltelik 1-2 hónap a találkozásaink közt, de akkor egy teljes hetet eltöltünk a másikkal és rászánjuk minden időnket. Nehéz, de semmiért nem hagynám a páromat csak egy kis távolság miatt
13/33 anonim válasza:
Nem, ez nem kapcsolat. Ha a párom, akkor legyünk is együtt.
14/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Akik azt írták, ez nem kapcsolat, kifejtenék, miért nem az?
2023. dec. 10. 15:38
15/33 anonim válasza:
Ha ez egy kedves nagybacsi, akkor megmaradnek rokoni kapcsolatban, de hogy mas ferfival ezert ne ismerkedjek, mert valaki letetbe helyezett, ezt nem.
17/33 anonim válasza:
Apám kamionos. Elég közelről láttam ezt a fajta életet ahhoz, hogy soha ne legyek együtt olyan pasival, aki a munkája miatt rendszeresen távol van.
18/33 anonim válasza:
Engem is ennyiszer ,mivel a maradek idomben videojatekozok.
19/33 anonim válasza:
Mondjuk havi 3 alkalommal 4-4 napokra? Simán!
20/33 anonim válasza:
Én örülnék ilyen kapcsolatnak, de gyereket nem akarok. Illetve azért néha jó lenne elmenni valahova együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!