Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem a barátnőmet,d...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátnőmet,de van egy idősebb lány (nő)aki megtetszett.Eddig csak pusztán bejött külsőleg,de kezdem azon kapni magam ,hogy egyre jobban tetszik.Veletek volt mar ilyen ?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy nyáron láttam a csajt az edzoteremben,de akkor még nem is igen figyeltem fel rá.viszont egyre többet láttam ott és valahogy elkezdett tetszeni,és mit ad isten munkahelyet váltottam erre megpillantottam,hogy o is ott dolgozik.Mindennap látom ott is és egyre jobban érdekel viszont szeretem a barátnőmet.Elmúlik ez vajon?

2023. dec. 9. 12:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ne úgy kepzeljetek el hogy állandóan mosolygok rá csak nagy ritkán,legtöbbször kifejezéstelen arccal nézem.csak attól félek mint ahogy ezt írta egyik hozzászóló is ha a lány is elkezdene jeleket küldeni akkor felerősödnenek ezek a dolgok .viszont a barátnőm nélkül nem tudnám elképzelni az életet
2023. dec. 9. 13:37
 22/33 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy hiába nem veszi fel valaki érzelmi megcsalásnak a szemezgetést, vagy a mosolyt aki átéli azt a tevékenységet az baromi másképp veszi fel. De mégha nem is csinál olyasmit vagy el is takarodik az életéből akkor is egy ideig be fészkeli magát a gondolataiba és kihat a kapcsolatra legalábbis részéről. Úgyhogy mindenképp ott van ahol a part szakadt.
2023. dec. 9. 13:40
 23/33 anonim ***** válasza:

"mint ahogy ezt írta egyik hozzászóló is ha a lány is elkezdene jeleket küldeni akkor felerősödnenek ezek a dolgok ."

Na kérdező, akkor mi a megoldás???

Hogy nem mosolyogsz, hanem megtartod a távolságot/ kollegális viszonyt. Legalábbis, ha tényleg fontos a barátnőd. Ne játssz a tűzzel. Inkább azon agyalj, hogyan teheted jobbá a pároddal a kapcsolatod, hogyan lepd meg stb, ne máson.

2023. dec. 9. 13:40
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés miért nem és mégis miért jutottál ide? Valami hiányzik neked, de nagyon.
2023. dec. 9. 13:41
 25/33 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatom a barátnőmmel és ezért nem is értem mi ez az egész.Egyszerűen csak ahogy egyre többet láttam ezt a lányt elkezdett szimpatikus lenni ,talán csak felnezek rá ahogy látom edzeni is es ehhez képest szerény es kedves mindenkihez.nem tudom megmagyarázni
2023. dec. 9. 13:46
 26/33 anonim ***** válasza:
82%

Rajongás, szimpátia esetén általában az ember nem kezd vonzódni a másikhoz olyan szinten, hogy kezd belézúgni a harmadik személybe. Tapasztalatlan, éretlen vagy és összekevered a dolgokat, vagy valami miatt (az ok lehet egyszerű: első komoly kapcsolat, első "szerelem") ragaszkodsz a barátnődhöz, szereted, mint embert, de hiányzik a pezsgés, az izgalom.

Igazából mindkettő valószínű egyidejűleg, mert tapasztalatod nincs és szerelmes se voltál belé soha. Másfél év után az ember még szerelmes még akkor is hogyha rossz a kapcsolat. Az egész szalmaláng/fellángolás és a másik csajjal is az történik. Mivelhogy a párodhoz nem kötnek valódi érzések párkapcsolat mentén vele helyetesíted, egyfajta pótlék számodra...

2023. dec. 9. 13:56
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Alapból jól írtad a hashtaget kérdező, ez valóban vonzalom most amire te gondolsz. Akik párkapcsolatban vannak, időről időre ilyesmi kísértésekkel kell szembesüljenek, akaratlanul is. Hogy feltűnik valaki az életükbe, aki elkezdi erősen vonzani őket, testileg vagy lelkileg. Nem is tudom melyik a nagyobb kísértés, talán a lelki még trükkösebb tud lenni. Hát még ha mindkettő megvan egyszerre.

De végső soron a tettek számítanak, ez csak kísértés, ha valóban szereted a párod és rendben is van köztetek minden, akkor ezeken felül lehet emelkedni és elengedni, nem fog rád akkora erővel hatni egy harmadik fél vonzása. Vagy ha mégis, akkor legyőzöd a kísértésedet, ahogy az ilyen helyzetben célszerű és helyes. Ha pedig nem tudod vagy nem akarod legyőzni a kísértést, akkor a kapcsolatodon kell elgondolkodnod, mert abban az esetben valószínűleg nem a megfelelő ember mellett vagy.

2023. dec. 9. 14:11
 28/33 anonim ***** válasza:

"Az egész szalmaláng/fellángolás és a másik csajjal is az történik."

A másikkal hótziher, mivel ismerettség nélkül milyen szerelemről beszélünk?

Idealizálod a valóságot. Nem tudhatod, hogy milyen ember valójában. Külső szimpátia alapján bele akarsz látni dolgokat, amik vagy vannak vagy nincsenek.

Akkor lennél "bajban", ha viszonozva lenne, mert akkor lehet, hogy elindulna valami, mivel látszólag nyitott volnál rá.

2023. dec. 9. 14:17
 29/33 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ettől félek hogy ha egyszer elkezdené viszonozni akkor bajban lennék
2023. dec. 9. 14:47
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz akkor miért nem teszel ellene? Olyan nehéz, vagy mégiscsak szeretnéd megcsalni a barátnődet? Nem olyan nagy dolog figyelmen kívül hagyni a másik lányt, fel is lehet mondani, edzeni máshová járni. Miért nem teszel ellene lépéseket,hogy ne kerüljön sor félrelépésre?
2023. dec. 9. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!