Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem a barátnőmet,d...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátnőmet,de van egy idősebb lány (nő)aki megtetszett.Eddig csak pusztán bejött külsőleg,de kezdem azon kapni magam ,hogy egyre jobban tetszik.Veletek volt mar ilyen ?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy nyáron láttam a csajt az edzoteremben,de akkor még nem is igen figyeltem fel rá.viszont egyre többet láttam ott és valahogy elkezdett tetszeni,és mit ad isten munkahelyet váltottam erre megpillantottam,hogy o is ott dolgozik.Mindennap látom ott is és egyre jobban érdekel viszont szeretem a barátnőmet.Elmúlik ez vajon?

2023. dec. 9. 12:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Dehogynem hűtlenség, hogy míg veled szexel ő rá gondol, vagy míg veled programozik ő vele inkább lenne inkább. Amit a kérdező érez az fellángolás és lehet belőle szerelem. Nem kell hozzá flörtölni, se csókolózni a másikkal. Hiába nem lép félre szó szerint akkor is csalja a párját. Te összekevered a fizikai síkon történő megcsalást az érzelmi téren lezajlót.
2023. dec. 9. 13:02
 12/33 anonim ***** válasza:
25%
Ha dobod is a mostani barátnődet az idegen lányra tőle is lesz jobb, mindenkinél az érzelmek jönnek mennek, ha tényleg szereted a barátnődet kitartasz mellette, hiába jön új nő..
2023. dec. 9. 13:08
 13/33 anonim ***** válasza:
24%

#11 "Te összekevered a fizikai síkon történő megcsalást az érzelmi téren lezajlót."

Te kevered össze az érzéseket a cselekvéssel. A megcsalás a másik szándékos átb.szása, és CSELEKVÉST igényel. Amire nincs ráhatásod (érzések), azért nem lehet senkit számon kérni. Azt meg sehol sem írta, hogy szex közben a kolléganőre gondol, ezt már te költötted hozzá a sztorihoz.

2023. dec. 9. 13:12
 14/33 A kérdező kommentje:
Amikor a barátnőmmel vagyok nem vagyok úgy vele,hogy Jajj de lennék injabb a másikkal.viszont volt hogy lebuktam a lány előtt hogy mosolyogva néztem ,de ezt nem tudom irányítani és van ,mikor azon kapom magam hogy ránézek és elmosolyodom o persze úgy tesz mintha nem látná de tuti észreveszi. Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel én 20eves vagyok és ez az első komoly kapcsolatom szóval bocsi ha hülyeségeket írkálok de nincs ikyen dologgal tapasztalatom
2023. dec. 9. 13:16
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

#14 Később is elő-előfordulhat hasonló, sajnos a fiatalok feje tele van tömve illúziókkal, mintha a tartós párkapcsolatoknak valami örökös végtelen rózsaszín boldogságnak kéne lennie, vagy különben nem vagytok egymáshoz valók. Túrót. Mind az érzelmek, mind a boldogság egy hullámzó dolog, intenzív és kevésbé intenzív időszakok váltogatják egymást.

Viszont. Ne nézegesd mosolyogva, mert ez így már flörtölgetés. Eddig bevédtelek, hogy nem csináltál semmit, de lehet, hogy mégsem volt igazam...

2023. dec. 9. 13:21
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Az érzelmi hűtlenség nem azt jelenti, hogy érzéseid lettek valaki irányába, hanem azt, hogy kavarsz valakivel érzelmi síkon. A kérdező nem csinált semmit."

Bár a kommentet nem én írtam, amiben írták, hogy "érzelmileg hűtlen".

Viszont nekem is ilyesmi dolog jött le ebből a részből.

--->"Múltkor is észrevette szerintem ,mikor mosolyogtam arra felé,de nem viszonozta."

A lány nem viszonozta, de a kérdezőnek szerintem jól esett volna, mivel akkor nem írná azt, hogy "de nem viszonozta".

Tehát ez már érzelmi síkon van szerintem legalábbis.

Gondol az illetőre, mosolyog rá, és viszonzást várna.

Láttam lejjebb írja a kérdező, hogy "Soha nem csalnám meg a barátnőmet csak eddig ilyen nem történt velem és kiváncsi vagyok mások tapasztalataira"

Akkor kérdem én, ennek mi értelme?

Szerintem meg okosabb lenne, ha nem a másik lány mosolyát várná, hanem a barátnőjével foglalkozna.

Összegezve: úgy vélem, hogy nem írt nagy hülyeséget, aki ezt írta, "Érzelmileg hűtlen vagy. Nehogy fizikailag is oda juss". Sőt... mert hát ki tudja, ha a lány is viszonozná.

2023. dec. 9. 13:26
 17/33 A kérdező kommentje:
Ez a mosolygás ritka de próbálom tartani a komoly arckifejezést viszont pont ezért vagyok össze zavarodva,hogy ez nem normális dolog,mert jómagam is tudom ha teljesen közömbös lenne akkor nem jönne elő néha ez az önkétlen mosolygas
2023. dec. 9. 13:27
 18/33 anonim ***** válasza:
83%

Persze, hogy nincs igazad. Írtam, hogy csalja! A mosolygás, szemezgetés a flört, vonzalom egy formája.

20 évesen másfél év után ki lehet jelenteni, hogy szerelmes nem is voltál a párodba soha! Elmúlt a fellángolás/rózsaszín köd iránta. A fellángolás maximum két évig tart, pontosan bele essel.

2023. dec. 9. 13:29
 19/33 anonim ***** válasza:
#16 Oké, ebben a szemezgetős dologban elismerem, nektek van igazatok.
2023. dec. 9. 13:32
 20/33 anonim ***** válasza:
59%

És az a szomorú, hogy bár ne lenne igazunk....

A kérdezőnek ott a párja, aki haza várja. A kérdező meg azon agonizál, hogy egy másik nő nem viszonozza a mosolyt, szemkontaktust.

2023. dec. 9. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!