Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátnőmet,de van egy idősebb lány (nő)aki megtetszett.Eddig csak pusztán bejött külsőleg,de kezdem azon kapni magam ,hogy egyre jobban tetszik.Veletek volt mar ilyen ?
#11 "Te összekevered a fizikai síkon történő megcsalást az érzelmi téren lezajlót."
Te kevered össze az érzéseket a cselekvéssel. A megcsalás a másik szándékos átb.szása, és CSELEKVÉST igényel. Amire nincs ráhatásod (érzések), azért nem lehet senkit számon kérni. Azt meg sehol sem írta, hogy szex közben a kolléganőre gondol, ezt már te költötted hozzá a sztorihoz.
#14 Később is elő-előfordulhat hasonló, sajnos a fiatalok feje tele van tömve illúziókkal, mintha a tartós párkapcsolatoknak valami örökös végtelen rózsaszín boldogságnak kéne lennie, vagy különben nem vagytok egymáshoz valók. Túrót. Mind az érzelmek, mind a boldogság egy hullámzó dolog, intenzív és kevésbé intenzív időszakok váltogatják egymást.
Viszont. Ne nézegesd mosolyogva, mert ez így már flörtölgetés. Eddig bevédtelek, hogy nem csináltál semmit, de lehet, hogy mégsem volt igazam...
"Az érzelmi hűtlenség nem azt jelenti, hogy érzéseid lettek valaki irányába, hanem azt, hogy kavarsz valakivel érzelmi síkon. A kérdező nem csinált semmit."
Bár a kommentet nem én írtam, amiben írták, hogy "érzelmileg hűtlen".
Viszont nekem is ilyesmi dolog jött le ebből a részből.
--->"Múltkor is észrevette szerintem ,mikor mosolyogtam arra felé,de nem viszonozta."
A lány nem viszonozta, de a kérdezőnek szerintem jól esett volna, mivel akkor nem írná azt, hogy "de nem viszonozta".
Tehát ez már érzelmi síkon van szerintem legalábbis.
Gondol az illetőre, mosolyog rá, és viszonzást várna.
Láttam lejjebb írja a kérdező, hogy "Soha nem csalnám meg a barátnőmet csak eddig ilyen nem történt velem és kiváncsi vagyok mások tapasztalataira"
Akkor kérdem én, ennek mi értelme?
Szerintem meg okosabb lenne, ha nem a másik lány mosolyát várná, hanem a barátnőjével foglalkozna.
Összegezve: úgy vélem, hogy nem írt nagy hülyeséget, aki ezt írta, "Érzelmileg hűtlen vagy. Nehogy fizikailag is oda juss". Sőt... mert hát ki tudja, ha a lány is viszonozná.
Persze, hogy nincs igazad. Írtam, hogy csalja! A mosolygás, szemezgetés a flört, vonzalom egy formája.
20 évesen másfél év után ki lehet jelenteni, hogy szerelmes nem is voltál a párodba soha! Elmúlt a fellángolás/rózsaszín köd iránta. A fellángolás maximum két évig tart, pontosan bele essel.
És az a szomorú, hogy bár ne lenne igazunk....
A kérdezőnek ott a párja, aki haza várja. A kérdező meg azon agonizál, hogy egy másik nő nem viszonozza a mosolyt, szemkontaktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!