Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak racionálisabban tudnak a szerelemhez állni és könnyebben ledumálják magukat egy nőről, mint a nők egy férfiról?
Szerintem embere válogatja.
Én életemben egyszer voltam szerelmes 21 évesen, de az kicsit meghülyített.
Ma már azért máshogy állok hozzá. Eleve nem is kezdenék olyan nővel, akinek valami selejtje van, vagy kolléganőm,gyerekes,ki akarja tartattni magát, bunkó,stb.
Szóval ezt úgy kellett nézni, hogy van egy lista és ha az ismerkedésnél, valamelyik kritériumnak nem felelt meg a nő, akkor kuka.
Amúgy amit itt valaki írt, hogy "egy nő nem sodorná veszélybe a gyerekét, vagy a lakhatását", ez egyáltalán nem igaz. Legalább 5 ilyen nőt ismerek, aki lelépett egy krapek miatt és gyerek is volt.
33/F
Mert a pasik sokkal önzőbbek és azt nézik, mi jó nekik.
A nők meg beeszik ezt a "majd értem megváltozik" "majd ha látja, hogy mennyi mindent teszek érte, majd akkor meggondolja magát".
Egyes nőknek bizony el kell tanulniuk a pasik randizási szokásait és kicsit önzőbbnek lenni és nem ellágyulni csak azért, mert valaki kedves vagy mittomén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!