Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen laza a pasim,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen laza a pasim,hogy sétálni sem lehet elmenni vele normálisan,mert vagy folyton álmos,vagy megbetegszik,ha egy kis hidegebb idő van?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, most 122-3 kg körül van.Mielőtt megismertem 2-3 év alatt jutott el idáig,mert volt állítólag közel 180 kg.. Nyáron szokott tekerni járni, és ilyen 15-20 km-t szokott bicajozni. Egyébként abszolút ülő melót végez, a számítógép előtt görnyed. Azt hittem,neki is jó lenne egy kis testmozgás,az egész napos ülés után, de folyton fáradt,meg panaszkodik,hogy megfázik ( ilyenkor ugye télen). Egyszerűen elveszi a kedvemet,hogy közösen elmenjünk bárhova is,mert nekem a gyaloglás meg sem kottyan, ő meg bele akar halni.Pedig rajtam is van túlsúly,és ennek ellenére mire ő kidugja az orrát, én addigra már a boltból is megjövök gyalog,ami nincs közel. Egészségügyi baja nincs,nem rég volt teljes laborvizsgálaton. Mitől van ez,hogy ennyire tartatlan?Szeretem meg elfogadom amilyen,de azért ez mégis csak piszkálja a csőröm, hiszen a fizikai munka sem az erőssége, és szereti rám lőcsölni.
2023. dec. 5. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Vegyél neki thermo nadrágot, bélelt nadrágot, vastag zoknit, bélelt bakancsot ami vízálló, thermo aláöltözet nadrágot, thermo aláöltözet hosszú ujjú felsőt, vastag pulcsit, hosszú meleg kapucnis kabátot, sálat, sapkát, kesztyűt.

Ha ezek nincsenek, akkor a fázósak nem akarnak kimenni. Bentre meg vegyél futópadot.

2023. dec. 5. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Hiába vettem neki meleg dolgokat..vagy nem veszi fel(direkt), vagy akkor inkább hisztizik egész úton...És nem,ez nem csak a hideg miatt van..télen,nyáron,tavasszal,ősszel,mindig ilyen. Gondolkoztam már futópadon,de nem akarja..ha meg megveszem feleslegesen,az csak pénz kidobás.Egyszerűen nem hiszem el,hogy valakinek nincs igénye friss levegőre, és az egész napi ücsörgés után kimozdulni..ez nekem elképzelhetetlen. Sokszor már nem is hívom,de az emberben csak motoszkál,hogy mi baja lehet..
2023. dec. 5. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ez így működik, minél kevésbé aktív az ember, annál rosszabbul esik neki egy minimális mozgás is. Azért nincs rá igénye, mert neki egy kis séta olyan, mintha neked most 10 kilós lisztes zsákokat kellene emelgetned egy órán keresztül. Az a baja, hogy el vannak lustulva az izmai, és megerőltető mozogni.
2023. dec. 5. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnék ennyire puhány emberrel lenni.

Minden elismerésem, hogy ezt el tudod viselni.

2023. dec. 5. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd magától egyszer beindul, ha minden megvan hozzá. Azért futópadot magadnak is vehetnél, addig is tudsz vele beszélgetni, te ott futsz ő meg tesped, hátha néha ő is sétál rajta, ha mondjuk legalább nem kell kimennie. De amúgy van akinek a biciklizés jobban bejön. Én is ismertem 35 körüli testes embert, rosszul volt 10 m gyaloglástól, de biciklivel tekert órákat.
2023. dec. 5. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Voltam 122-3 kg és megmoccanni is nehéz volt. Ez lustaság, de ennyi kg-val ne várj mást.
2023. dec. 5. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kövér bár vékony sem de nekem is nehéz megmozdulni mert nem vagyok aktív, utálok sportolni, és ebben a hidegben főleg nem akarok kimenni sehova :D Az én párom is menne ideoda és félek is hogy nem sokáig bírja :(
2023. dec. 6. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!