Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom naponta beszélget az exével, úgy, hogy nem mondja el neki, hogy már új kapcsolata van. Baj, ha ez zavar? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
4 hónapja vagyok együtt a párommal, közben ő napi szinten kapcsolatban van az exével és nem meri elmondani neki, hogy új kapcsolata van. Próbáltam lazán felfogni a dolgot, de már egyre jobban zavar. Beszéltünk erről többször is, tudja, hogy zavar, de egyelőre nem tud változtatni rajta,nem akarja megbántani a lányt. Szerintetek mennyit várjak rá, míg elmondja? Vagy hülyeség, hogy ez zavar?
2023. dec. 4. 09:42
21/25 anonim válasza:
Azt mondod, hogy a párod. Neki ki vagy te?
22/25 A kérdező kommentje:
Szakítottunk végül. Sajnos nem tudtam ezen továbblépni, ő pedig nem akart változtatni.
jan. 17. 09:14
23/25 anonim válasza:
#22 Jól tetted. Gratulálok, hogy elég erős voltál!
N
24/25 anonim válasza:
Ügyes vagy, ha neki az exe fontosabb mint hogy szem előtt tartsa a te nyugodtságodat és előrébb sorolja a kettőtök kapcsolatát akkor ott a helye az exnél.
25/25 Kustany válasza:
Ha 4 hónap nem volt rá elég, az elég érdekes.
Lépj le egy kicsit, egy-két hétre. Mond meg neki, hogy te most lelépsz, ha eldöntötte, hogy mit szeretne, akkor hívjon fel. Két hét múlva itt leszel és ha ő nem döntött addig, akkor te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!