Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom naponta beszélget az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom naponta beszélget az exével, úgy, hogy nem mondja el neki, hogy már új kapcsolata van. Baj, ha ez zavar? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapja vagyok együtt a párommal, közben ő napi szinten kapcsolatban van az exével és nem meri elmondani neki, hogy új kapcsolata van. Próbáltam lazán felfogni a dolgot, de már egyre jobban zavar. Beszéltünk erről többször is, tudja, hogy zavar, de egyelőre nem tud változtatni rajta,nem akarja megbántani a lányt. Szerintetek mennyit várjak rá, míg elmondja? Vagy hülyeség, hogy ez zavar?

2023. dec. 4. 09:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Te 4 hónapja tűröd, hogy megalázzanak és átverjenek? Miért? Aranyból van a fiatalúr farka vagy mégis miért vagy hajlandó eldobni az agyad és önbecsülésed? Komolyan beveszed ezt a süket dumát, hogy aggódik 😂😂😂 Mucika, az összes hűtlegn exébe szerelmes féreg pontosan ugyanezt mondja. Még csak nem is kreatív 😂
2023. dec. 4. 10:50
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
A lány szüleinek, barátainak, rokonainak szólhat, hogy figyeljenek rá oda nyugodtan, a többi nem az ő dolga.
2023. dec. 4. 10:50
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
"Érzelmileg labilis a lány" lol elhitted? Du.gni akarja még ezt a lányt, azért írogat neki.
2023. dec. 4. 11:14
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem csoda, hogy zavar, engem is zavarna. Nem meri elmondani? Miért nem? Miért fontosabb, hogy a csaj ne bántódjon meg (nyilván tudja, hogy szakítottak, nem lehet akkora meglepetés hogy szakítás után új kapcsolata van az embernek), mint az, hogy téged megbánt ezzel és zavar is? Erre kéne válaszolni. Ha a csaj ennyire érzékeny az azt jelenti, hogy még érzései vannak iránta, hogy a barátod nem mondja el, meg azt jelenti, hogy ő ezzel tisztában van. Én ultimátumot adnék. Tisztázza magában hogy mi (ki) a fontos, és cselekedjen aszerint.
2023. dec. 4. 13:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a helyzetben nem adnék neki ultimátumot. Minek? Egyértelmű, hogy pótnéni vagy a srácnak, ha a másik lány érzései fontosabbak neki mint az aktuális párjáé akkor nincs miről beszélni. Akkor hozzá jobban kötődik. Mi jön le ebből? Pótlék vagy. Nem szeret. Kihasznál ahol csak lehet. Nem tisztel. És még sorolhatnám. Hazudja a szerelmet miközben az esze még az exén jár. Te nem vagy fontos ebben a kapcsolatban. Adhatsz ultimátumot, de felesleges, mert attól még hogy kierőszakolod hogy ne tartsa vele a kapcsolatot a te értéked a srác szemében nem fog feljebb menni. Be kell látnod, hogy ez csak etetés és nem rólad szól. Ilyen helyzetben önbecsülés kell, felemelz fej és elküldeni őt hadd szívasson más lányokat/nőket. Mit vársz ettől az embertől aki nem lojális hozzád és még a legalapvetőbb érzelmi biztonságot se tudja neked nyújtani? Szerintem jobb ha minél előbb felnyílik a szemed, ultimátumot nem olyan helyzetben kell adni mikor egyértelműen sz+nak rád, hanem szelektálni kell...
2023. dec. 4. 13:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az nem a párod baja, hogy az exe egy érzelmileg labilis nő. Én kidobnám, nem eltűrni 4 hónapon át... Hogyne.
2023. dec. 4. 17:44
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Azt akarja, hogy az ex fogadja vissza. Ezért nem mondja neki hogy veled van.
2023. dec. 4. 18:43
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Hát jó nagy palimadár vagyok 😅
2023. dec. 4. 20:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 Megtörtént már mással is...
2023. dec. 4. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez hogy derült ki egyáltalán? Előtted csinálja?
2023. dec. 5. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!