Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most pontosan mi mik is vagyunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most pontosan mi mik is vagyunk?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel már régóta ismerjük egymást (majdnem 1 éve) az elejen csak barátok voltunk elég sokáig majd pár hónapja hívott el először randizni, tok jol alakult igazából, rá másnap egyből irt, hogy találkozzunk megint, nagyon jól éreztük magunkat, aztán egyszer csak azt mondta, hogy ő még nem áll készen semmi komolyra és nem szeretne hulyiteni engem. Ezen persze teljesen kiakadtam, és közöltem hogy akkor hagyjuk békén egymást. Itt volt egy hónapos szünet "no contact" és társai, majd megint találkoztunk, elkezdtunk beszélgetni, aztán elég hamar újra találkoztunk és a lakásán kötöttem ki (viszont nem feküdtünk le) ugyanis kicsit ittas állapotban voltam és mondta, hogy nem akarja kihasznalni, hogy nem tudok józanul dönteni mit is szeretnék tényleg, és majd ha józan leszek. Szóval akkor csak aludtunk, olelkezve. Azóta is talalkozgatunk, programozunk, de leginkább csak a lakásán szoktunk lenni, ami nekem nem baj, csak azt nem tudom hogy pontosan most mik vagyunk? Mert nincs kimondva, hogy együtt vagyunk, mégsem egy sima szexkapcsolat, mert érzelmek mindkettőnk irányából vannak. Ebből valószínűleg kapcsolat lesz?

(Felnőttek vagyunk mindketten, viszont sajnos nekem nincs pozitív élményem kapcsolat szempontjából, eddig 1 komoly volt, ott is megcsalas lett a vége, 2x is, és nagyon naiv vagyok, bárkinek bedolok) emiatt nehezen is nyitok, viszont nala tényleg úgy érzem, hogy működhetne. Az is lehet, hogy neki kicsit több idő kell?

(Persze vele kell megbeszelni első sorban, és meg is fogom!)

2023. dec. 2. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nincs köztetek. Utolsó mondása neki az, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Amíg nem mondd mást és nem fejezi ki az értéseit, ne dőlj a karjaiba, ha te komoly kapcsolatot akarsz és nem akarsz sérülni... Azért mert találkozgattok még ne vedd alapnak, hogy most akkor tuti rendes kapcsolatot kialakítana veled.
2023. dec. 2. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

"mégsem egy sima szexkapcsolat"

??

Azt mondod, nem feküdtetek még le...

2023. dec. 2. 23:02
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Akkor, aztán 1 hónappal később már beleadtak apait anyait

2023. dec. 2. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
majd ki lesz mondva egyszer csak ez egy lassan alakuló kapcsolat, már kapcsolat ezért ha jön egy 3. személy és valamelyikőtok dug vele az félre kefélés már. türelem meg hát azért azt lehet érezni ha ez egy kapcsolat.
2023. dec. 2. 23:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köztetek semmi. Az ágyasának tart. Ha komolyat akarna, már tett volna érte.
2023. dec. 3. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Addkg amig nem mondja h kellesz neki addig semmi nincs koztetek. Ha aztmondja nem akar komolyat higyj neki. Ha te kellesz azert tenni fog
2023. dec. 3. 09:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az ad választ,ha kimondja,hogy te kellesz neki.

Igen,minden férfi kimondja,mire van szüksége.Ha kávépartnerre,akkor azt,ha barátra,akkor azt,ha szeretőre,akkor lép.A legtöbb pasi esetében amit kimondanak,az valid.Nem olyan bonyolult lelkek,mint mi...

2023. dec. 3. 09:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Beszélek vele erről ha találkozunk! Koszi:)
2023. dec. 3. 10:42
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
7: Viccelsz? 70 %-uk hazug, kettős életet él, stb.
2023. dec. 3. 13:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Most pontosan mi mik is vagyunk?"

ysa pur es chomuv uogmuc.

2023. dec. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!