Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire céloznak ezzel a mondatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire céloznak ezzel a mondattal: Amúgy most mi pontosan mik vagyunk egymásnak?

Figyelt kérdés

Ez lehet hülye kérdés,kíváncsi vagyok a válaszokra😌.

2.randi után vagyunk az illetővel és a vége felé feltette ezt a kérdést egyszer csak,minketten zavarba jöttünk,nevettünk,öleltük egymást,majd elvittem vicces irányba,mert nem tudtam mit válaszoljak.

Azután gondolkoztam,pontosan,miért teszi fel valaki ezt a kérdést? Milyen célból?

Mi tudjuk miért ismerkedünk,bár a legjobb a miénk,sodródunk az árral,az 1.randi 2.felében már olyanok voltunk,mint egy pár,ma már teljesen (1.randi előtt több,mint 3 hete már beszéltünk). Az ismerkedés elején igaz mások voltak a céljaink,mert érzelmileg még dolgoztam fel egy viszonzatlant,de túlléptem rajta,ezt nyilván tudja. Ő az előző kapcsolatából tanult,h többet 1 hetes randizás után,ha a másik könyörög,akkor sem jön össze senkivel,ha nem akarja.

Én amiatt nem értettem és meglepett a kérdés,mert ilyenkor 2 ember még randipartner,az lett volna a komolyabb válaszom valószínű. De felmerült az is,hogy esetleg már lépne egy lépést,vagy azt akarta,hogy én mondjak olyat,ami visszaigazolás

2023. jún. 13. 02:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Én bár heteró pasi vagyok, de ha egy nő ilyet kérdez tőlem, akkor 200% hogy azt várja mint válasz, " mi egy pár vagyunk" , de minden esetre többek mint randipartnerek. Én annak vagyok a híve, hogy nem érdemes siettetni semmit, sőt, gyakran a kategórizálás helyett a tettek beszélnek, ha valaki velem naponta beszél, és ha épp nem is vagyok jó passzban, de így is érdeklem, akkor ő már több mint egy partner.
2023. jún. 13. 03:18
 2/22 anonim válasza:
100%

Szemantika.

Hiába van egy KONKRÉT szó, vagy kifejezés.

"Nézd, de szép kék az ég."

Akárcsak egy ilyen mondatnak is a jelentése vagy a jelentősége nagyon ritkán egyező mindkét ember számára.

"Szép kék az ég" alatt at egyik ember ezt érti, a másik ember meg amazt.

A legegyszerűbb vagy visszakérdezni, vagy rákérdezni, hogy a másik ember számára mit jelent az általa feltett kérdés......

Mert mi magunk soha az életben nem fogjuk kitalálni, hogy egy másik ember mire gondol :)

2023. jún. 13. 05:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem biztos, hogy a randikból ő kapcsolatot akar, ezért jó tisztázni. Kivéve, ha egyértelmű, pl társkeresőn kint volt, hogy komolyat akarunk, de ha pl haverok vagyunk de csókolóztunk meg amúgy már három hónapja flörtölgetünk, akkor meg kell kérdezni, különben félreértések lesznek, meg időhúzás. Nagyon nagy baj, hogy egy ilyet nem lehet megkérdezni, mert jaj de ciki...

A legutóbb, amikor ilyen volt nekem, még jó, hogy rákérdeztem, különben nagy szarban lettem volna. Több, mint fél éve jóban voltunk, majd találkoztunk kettesben, aztán megint, akkor volt csók, végül eljutottunk tovább is (konkrét szex nem volt). Majd megkérdeztem, hogy amúgy most mi van, ő mit szeretne. Akkor mondta, hogy ja hát nem tudom... hát amúgy nem akarok tőled kapcsolatot mert nem érzem a pluszt... Ha nem kérdezek rá, akkor vajon meddig hülyít? Vagy hazamegyek és ghostol? Így is Facebookról tudtam meg, hogy több vasat tart a tűzben, mert azonnal összejött valaki mással :D Azért jobb volt, hogy a szemembe mondta, hogy nem akar járni, minthogy reménykedek és csak úgy meglátom a neten hogy kvára nem akar tőlem semmit...

2023. jún. 13. 08:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra kíváncsi, hogy kizárólagos-e a kapcsolat, vagyis hogy másokkal is ismerkedsz-e közben.

Vagy esetleg neki lenne B terv és azért szeretné tudni biztosan hogy mi a helyzet veled, hogy nehogy a végén hoppon maradjon ha a másikat elküldi, vagy nem küldi el még aztán kiderül és te megcsalásnak veszed.

2023. jún. 13. 09:22
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Szeretné tudni, hogy komolyan gondolod, vagy csak lazán. Ennyi.
2023. jún. 13. 09:57
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Manapság hiába találkozgattok heteken, hónapokon keresztül rendszeresen, amíg nincs kimondva szóban IS, hogy egy pár vagytok, addig az csak ismerkedés. Már ahogy itt olvasom, ez a módi. Szóval azt akarta tudni, ez egy párkapcsolat-e.
2023. jún. 13. 10:46
 7/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm tényleg a válaszaitok,főleg,hogy tapasztalatokat és többféle lehetőséget is írtatok!

Picit úgy érzem,ezt a pillanatot elcsesztem ilyen téren,mert azt kellett volna mondanom ami bennem van,hogy nem tudom még mik vagyunk,de többek,mint randipartner és remélem minden úgy fog mindkettőnk részéről alakulni érzelmileg,hogy aztán egy pár legyünk. Nem igazán mertem. Mondjuk előtte is meg volt a tapogatózás,h h jött az érzelmi továbblépés,stb. Pedig nagyon kifejezem,hogy érdekel.

Én sem szeretnék siettetni,nagyon jó az ismerkedős/randizós szakasz,kicsit félnék,hogy megváltozik valami,ha hamar lépnék bele,bár tényleg most is már olyan,mint egy kapcsolat,de nem akarom,hogy gyors legyen. Szerencsére én is azt mindig megkérdezem,h szeretne e velem találkozni még (ezt már a randi vége felé),és már sok randiötletünk van,de nekem sem voltak jó tapasztalataim,így a bizalmam még nincs meg,pont amit írtatok amiatt,hogy nehogy hopp legyen.+#3as válaszadó,ilyen volt tavaly velem is,csak rövid idő múlva derült ki szerencsére,de egyszer ez volt mondva,egyszer meg a másik,h nem lett ígérve semmi (igaz én a laza dologba is belementem és aztán belé szerettem). Irtó gáz,amikor hitegetik az embert és a legtöbben ezt csinálják,jön a hirtelen ghosting,meg igényváltozás.

2023. jún. 13. 11:28
 8/22 A kérdező kommentje:
Be akar mutatni a legjobb barátjának,ezt vehetem elég komoly jelnek?😅
2023. jún. 13. 12:30
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, nekem ez nagyon hirtelen és nagyon sok lenne.

Már az ismerkedés előtt le szoktam tisztázni, hogy miért ismerkedek, tehát elmondom, hogy komolyat keresek.

De tőlem a második randin senki ne várja el, hogy megmondjam, hogy ő már a párom.

Azért egy ilyen beszélgetés nem két randi után való, hanem mondjuk 1-1,5 hónap ismerkedés után, amikor már valamennyire megismertetek egymást és el tudjatok dönteni, hogy a másik fel optimális e partnernek.

Nekem két randi után egy randi partner, nem több.

Nem lenne szimpatikus, ha már ilyen korán azzal jönne, hogy össze akar velem jönni. Kicsit olyan mindegy, hogy kivel, csak valakivel legyen már kapcsolatban érzést kelt.

24N

2023. jún. 13. 13:43
 10/22 A kérdező kommentje:
Útolsó válasszal is egyetértek,emiatt nem mennék még kapcsolatba,de elkötelezem így is már magam ismerkedés alatt,tudom kivel,mit akarok,viszont még nincs itt az ideje és én is érzelmekkel megyek bele,csak úgy kapcsolatnak semmi értelme. A pillangók sem érzelmek,az elején van ez ami jobb esetben minden ismerkedésnél,hogy nagy a vonzalom,nagy a tűz,az összhang,de az még nem azt jelenti,hogy bele kell ugrani és gyorsan kapcsolat,hanem pont kiélvezni,és amikor mindketten kitudják mondani egymásnak a ,,szeretlek"-et,érzéssel egy pillanatban akkor ott már azt mondom hogy,de főleg a randizás az egy tesztidőszak. Pl nálunk van azért nem kevés távolság,jelenleg heti 1szer tudunk talizni,jövőhéten talán 2szer de ez pont erre van,ez az idő,hogy meg lehessen nézni,h mégis működik e,ahogy te is írtad,mert még mindig inkább egy ismerkedésnek legyen vége/menjen barátság felé,minthogy egy szakítás,ha valami nem oké.
2023. jún. 13. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!