Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire céloznak ezzel a mondatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire céloznak ezzel a mondattal: Amúgy most mi pontosan mik vagyunk egymásnak?

Figyelt kérdés

Ez lehet hülye kérdés,kíváncsi vagyok a válaszokra😌.

2.randi után vagyunk az illetővel és a vége felé feltette ezt a kérdést egyszer csak,minketten zavarba jöttünk,nevettünk,öleltük egymást,majd elvittem vicces irányba,mert nem tudtam mit válaszoljak.

Azután gondolkoztam,pontosan,miért teszi fel valaki ezt a kérdést? Milyen célból?

Mi tudjuk miért ismerkedünk,bár a legjobb a miénk,sodródunk az árral,az 1.randi 2.felében már olyanok voltunk,mint egy pár,ma már teljesen (1.randi előtt több,mint 3 hete már beszéltünk). Az ismerkedés elején igaz mások voltak a céljaink,mert érzelmileg még dolgoztam fel egy viszonzatlant,de túlléptem rajta,ezt nyilván tudja. Ő az előző kapcsolatából tanult,h többet 1 hetes randizás után,ha a másik könyörög,akkor sem jön össze senkivel,ha nem akarja.

Én amiatt nem értettem és meglepett a kérdés,mert ilyenkor 2 ember még randipartner,az lett volna a komolyabb válaszom valószínű. De felmerült az is,hogy esetleg már lépne egy lépést,vagy azt akarta,hogy én mondjak olyat,ami visszaigazolás

2023. jún. 13. 02:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Én nő vagyok és az a fajta, aki hamar összejönne. Mert ha mondjuk már csókolóztunk, akkor elvárom, hogy másokkal ne randizzon, zárjon le minden addigi ismerkedést, hiszen velem eljutott idáig és akar még több randit, a többin is kézen fogva járunk, csókolózunk, ölelkezünk, édesen mosolyogva egymás szemébe nézünk. Ez már gyakorlatilag párkapcsolat, csak még nagyon az eleje. Aztán le is fekszünk lassacskán (bár szerintem felnőtt emberek ha 1 hónapnál tovább várnak az érdekes). Tehát én már elvárom a monogámiát onnantól kezdve, hogy egy párként viselkedünk. De pl nálunk úgy volt, hogy második randin csókolóztunk, és én onnantól számítom azt, hogy együtt vagyunk, de olyan 3 hét elteltével beszéltük meg, hogy mikortól számítsuk. Addig is utaltak arra jelek, hogy egy párnak gondoljuk egymást. Mondjuk nem mutattunk be senkit egymásnak pár hónapig :D De kinek mi a gyors. Nekem ez pl nem volt gyors, sőt, pont ideális. De nem azért, mert nekem bárki jó. Volt olyan, akivel 3 hetet így "jártam", ki is volt mondva, úgy is viselkedtünk, majd kiderült, hogy nem működik és szétmentünk. És? Bele sem számítom a kapcsolataimba, ha kérdezik, mennyi volt. De nem lett volna azzal jobb nekem, hogy csak bizonytalanul kavarunk, nekem jobb a biztonság érzete, hogy igen, ő csak velem randizik, csak engem csókol és éppen azon vagyunk, hogy kiderüljön, passzolunk-e. Most számít az így évekkel később, hogy mi akkor kimondtuk, hogy járunk, vagy csak annyi lett volna, hogy randizunk? Nekem aztán nem :D

Kérdező, veheted jó jelnek :D De azért ne bízd el magad, mert velem is volt olyan, hogy valaki már 2 hét után bemutatott a családjának és a barátainak, de mégis már akkor is csalt engem és sosem vett komolyan :D

2023. jún. 13. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:
De attól meg megbeszelhetitek a kizárólagosságot, hogy nem jöttök össze :D ez nálam is mindig így volt. Nyilván megbeszéltük, hogy amíg ismerkedünk egymással, másokkal nem fogunk. De ettől meg nem kell egyből összejönni :D
2023. jún. 13. 20:41
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Összejövés ennek fényében mit takar, ha csak egymással találkozgatnak, de nincsenek "összejöve"?
2023. jún. 14. 07:58
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Hát nem tudom 12es, nekem is fura ez kicsit, hogy csak velem randizhatsz, bulikban sem szedhetsz fel senkit, fogd a kezem az utcán és lelkizzünk, de nincs kimondva :D Mi a baj azzal, ha kimondjátok? Max nem jön össze, aztán ugyanúgy szakítasz, mintha csak randiztatok volna. De persze értem, ez neked bevált, jó így is :D Nekem mondjuk ilyenben nincs tapasztalatom, rám senki nem várt volna, amíg eldöntöm, hogy járunk-e és addig csak szexelünk de nincs kimondva :D Illetve nekem ez nem is biztonságos, mert igazából ha akar, bármikor ghostingolhat, vagy benyögheti egyik nap, hogy lefeküdt mással, vagy még mindig Tinderezik, meg nem szólhatok, hogy ez meg az zavar légyszi ne csináld, meg a haverjaival tölti inkább a hétvégét mint velem, nem szólhatok hiszen nem vagyunk egy pár. Nincs rajta a nyomás, hogy tényleg csak velem ismerkedjen, hiszen nem megcsalás, ha másokkal is együtt van.
2023. jún. 14. 08:04
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem semmi baj azzal, ha ki van mondva, nem ezt mondtam.

De nekem két randi kevés ahhoz, hogy megismerjem a másikat annyira, hogy osszejojjek vele. Amikor már valakivel együtt vagyok, vele komolyan is tervezek. Egy idegennel, akivel kétszer találkoztam eddigi életemben, hogy tervezzek komolyan?

Plusz én akkor szoktam hivatalossá tenni, ha már szerelmes vagyok, ehhez nekem két találkozó szinten kevés.

2023. jún. 14. 08:23
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanúgy lelephet szex után akkor is, ha együtt vagytok.

Nekem 1-1,5 hónap csak ismerkedesrol szól, sok programról, megismerjük egymást. Ezalatt mindketten el tudjuk dönteni, hogy akarunk e a továbbiakban a másiktól komolyat.

2023. jún. 14. 08:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

13-nak

Osszejoves az azt takarja, hogy bemutatom a családomnak, barátaimnak, hivatalosan fel vállaljuk, hogy kapcsolatban vagyunk, pártként hivatkozunk egymásra, kikérjük egymas véleményét komolyabb kérdésekben, közösen tervezünk hosszútávon. Ezt két randi után senkivel nem fogom meglépni.

2023. jún. 14. 08:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Két randi után mi is csak csókolóztunk és kézenfogva jártunk, de úgy éreztük, hogy meglesznek majd ezek is, amiket felsoroltál. Igazából mint ahogy írtam, utólag beszéltük meg, hogy számoljuk onnan :D De igazából már ahogy megvolt az első randi, egyikünknek sem volt igénye tovább társkeresőzni, meg másokkal randizgatni. Mondjuk olyan 2 hét után vagy lehet kicsit kevesebb véletlenül a barátnőjének hívtam magam aztán reménykedtem hogy nem fogja mondani hogy te mi a f.aszról beszélsz :D Szerencsére nem mondott ilyet és ő is így gondolkodott már rólunk :)

De persze az fura lenne ha két randi után már szerelmet vallana meg bemutatna a családjának :D

2023. jún. 14. 08:35
 19/22 A kérdező kommentje:

(Szintén,ha szerelmes vagyok,érzem,hogy az vagyok,akkor megyek kapcsolatba mert nem hiszek abban,hogy akkor esnék szerelembe,amikor a másikkal együtt vagyok. Ezt az oldalt én is erősítem.

Nekem emiatt fontos,és komoly már a kapcsolat is. 1 rövidebb kapcsolatom volt lánnyal,a többi viszony,és hiába voltak a viszonyok egy szinttel jobbak,mert olyan személyekkel hoztuk létre,mégis az a kapcsolat volt a meghatározó és arra tudok alapozni,ha megkérdezik mégis milyen vagyok egy kapcsolatban,ezért sem akarnék olyan kapcsolatot,aminek nincs értelme,mert az az 1 is bármennyire toxikus volt és halott,de volt értelme,tanulság is,és terveztem benne és nekem már az az érzés is új volt,h el tudom képzelni h x hónap múlva együtt éljek a másikkal. A kapcsolatot mondjuk 2.5 hónap ismerkedés előzte meg,a másik előbb belém szeretett,kb 1 hónap után,nem mondtam neki vissza,közöltem vele h én még magát az érzelmet nem érzem és így tényleg akkor lett hivatalos amikor már készen álltam én is,mert nem akartam hülyíteni senkit,de hű voltam. Pl Személy szerint olyan vagyok,aki sokkal jobban belerakja magát egy kapcsolatba,mind idő,munka,érzelem és beleélem magam és bármennyi ideig tart,fájdalmas,mert tervezel,mélyérzésű típusú embereknek ezért fontos szerintem,hogy a megfelelő időben és tényleg a biztoskor jöjjön az a kapcsolat. Érezd a biztonságot,h igen érzelmileg is biztosítva van és érzed is a masik félt.

Ismerkedés vége is tud fájni,viszony is tud fájni,de még mennyire,ha van érzelem,de azért egy kapcsolatnál ott a bizalom és ha megtörik,minden ismerkedésnél ha kicsit is,de ott lesz az elején a bizalmatlanság,kapcsolatba lépsz,megadod a bizalmat,vállalod h időt,energiát szánsz a másikra,h adsz magadból,h mersz érezni,félretolod a sérelmeidet,a legjobbat akarod nyújtani stb. Jó esetben kapsz törődést,biztonságot,stb,fontos érzéseket,és benyögné a másik h hát ő nem lett szerelmes úgyhogy neki ez nem,bennem egy világ dőlne össze,h minek kellett 2 tali után a szívemet odaadni. Persze kockázat mindig van,lesz,de ez jobban ütne,mint az,h már tudják h szeretik egymást,különböző helyzetekben pl veszekedés,tudom h reagálná le,stb.és valami probléma miatt úgy dönt a 2 fél h ne.

2023. jún. 14. 19:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a hivatalossá tételről is a gondolat,ez is fontos igen,hogy kapcsolatban már tervezed azt,hogy na majd mikor fogjátok a családnak bemutatni a másikat,meg pl én legjobb barátnőmnek akikkel laza viszony volt,nem mutattam be őket,tehát nálam ez is egy olyan,h én is azt mutatnám be,akivel együtt vagyok. Család meg más téma,de ugyanez,hogy az egy óriási dolog,ha valakit el tudsz képzelni is a családodban,meg h valakivel megkockaztatod akár ezt h hazaviszed,ha nem biztos h teljesen elfogadóak a szülők.
2023. jún. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!