Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit keresel a férfiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit keresel a férfiban?

Figyelt kérdés
Mi az, ami fontos számodra. Külső megjelenés? Milyen belső értékek?

2023. nov. 30. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Tapad rám vagy hanyagol. Csak ezt nézem.
2023. nov. 30. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

FolytHa tetszik kivul belul persze.

Amibe beletarrozik a megjelenése szocializáltsága kommunikacioja értő vagy értetlenkedő hüség komolyság stb

(1)

2023. nov. 30. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

20+kupakot.

(nem kérek privátot!!)

2023. nov. 30. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre nincs semmi konkrét, eddig is teljesen eltérő emberek tetszettek meg. Vagy megvan a vonzalom, vagy nincs.

Belsőre meg nagyon jó lenne, ha képes lenne elköteleződni, az optimista felfogás sem hátrány. Ugyanis ezzel a kettővel volt a legtöbb bajom eddig.

2023. nov. 30. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Empátia, lélek. A külső mindegy, a mostani párom sem olyan akire buknának a nők, nekem mégis ő a legjobb.
2023. nov. 30. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Bár a magas,vékony férfiak a zsánerem alapvetően,mégis volt már többféle,szóval az nem feltétlenül tragédia, ha ettől eltér külsőleg valamilyen szempontból.

Egyébként legyen intelligens és jószívű,engem ezzel le lehet kenyerezni.

2023. nov. 30. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A külső csak annyira, hogy valami megfogjon benne, legyen ápolt, valamennyire adjon magára (mivel a külsőddel valamelyest reprezentálod a belsőd, az előny, ha ebből valamit megmutatsz a külvilágnak, értem ez alatt, hogy legyen valami stílusod). Nem kell izmosnak lennie, de ne legyen elhízva). A belső sokkal, de sokkal jobban számít nekem, sajnos.

Legyen humora, legyen okos, legyenek érdekes gondolatai, nekem fontos, hogy valakivel jókat tudjak beszélgetni. Én rengeteget sportolok, olvasok, szeretek túrázni, szóval az is előny, ha ebben benne van, de ha nem annyira, akkor csak tolerálja. Nem kell érzelgősnek lennie (sőt), de képes legyen empátiára, konfliktus esetén tudjon engedni az egójából, ha kell (ez kölcsönösen fontos). Ne legyen felszínes, ha valaki nagyon azon pörög, hogy halmozza az anyagiakat, közben meg nem nagyon tud élni, az nálam abszolút köszönőok.

És 32 évesen azt mondom, az egyik legfontosabb, hogy neki is legyen önismerete, és szembe tudjon nézni a gyengeségeivel, tudja ezeket kezelni magában, és a belső frusztrációit ne rajtam töltse ki:)

2023. dec. 7. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Gazdag szókincs, kreatív, humoros, jó kedélyű, nyugodt, türelmes, nem ordítozik. Külsőre ne legyen duci, kövér, kicsi formás orr az olyan aranyos.
2024. jan. 14. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!