Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanátok közülük? 26/L
Kettő sráccal van most nekem alakulóban.
Az egyikük már 31 éves kedves de lusta igaz van rá valamennyi oka mert fiatalkorában sem nagyon volt párkapcsolata, normális baráti társasága, és nagyon beteg volt akkor az is okozhatott neki kis lelki traumát. De elvileg ezeket a “lustaságát” inkább csak az első dolog okozza de ezzel együtt még mindig megigényli azt, hogy sok időt töltsön el vele a párja. Tehát azt, hogy egy héten több napot is, hosszú ideig, stressz mentesen akarja. Lényegében a lustaság alatt azt értem, hogy nem dolgozik, bár lassan de fejlődik de senkitől nem fogad el jó tanácsot vagy kedves dirigálást sem ezzel kapcsolatba. És nagyon érzékeny, könnyen megsértődik ilyen dolgokért annyira, hogy ne lehessen már kibékülni vele. De a lassú fejlődés alatt azt értem, hogy egyre több olyan idő van amikor mégis csak melózgat. Maszek munkát folyamatosan tudja csinálni tavasszal és ősszel. Igaz nem kell minden hétköznap dolgoznia de van amikor 8+ órát letud nyomni és kemény fizikai munkákat ráadásul. És ezzel már havi 60-70 ezret össze tud szedni. Nyáron is tud dolgozni de akkor kevesebbet. Télen van igazán sok meló. Pénzt azt néha a szülei adnak neki. De az olyan dolgokat amik 100 ezer forint kiadásokat elérik vagy akár több tízezreset azt általában magának veszi meg. Vagy amikor gyorsan akar valamit akkor elvállal néha 4-8 órás munkákat. És most lehet megcsinálja azt amit 20-on évesen nem tudod, hogy elkezd egy egyetemet és utána valamikor elkezd dolgozni abba a munkába amit mindig is szeretett volna. Mert azóta van pótérettségi amivel már tud menni. És néhány évig nem akar még házasságot ahogy én sem. És nincs kocsija sem. Tény, hogy én sem nagyon dolgozom de ha végzek az egyetemmel utána én nagyjából rögtön fogok is. De alapból mindenkinek jót akar és mindenkinek legkedvesebben fejezi ki magát. Persze csak aki vele is normális. A baráti társaság amiben van több a legtöbb ember 20-on éves de megfordul ott 1-2 10-en éves is de a legjobb barátja is ott van aki egyidős vele. Tehát lényegében tinikkel lóg.
A másik egy 27 éves srác aki annak ellenére is, hogy egyetemista, vagyis már ő másoddiplomát teszi le is dolgozik néha egyetem mellett. Én még csak az elsőt hamarosan. És fiatalsága ellenére is igyekszik oda tenni magát munka terén is amennyire lehet. Úgyis, hogy pedig pénzesebb családból való. Neki persze jól jön néha a plusz pénz mert azért nem annyira gazdagok. De amit ő megtud keresni az nagyjából 15%-a szülei pénzének. De szereti megvenni mindenből a drágábbat. De szülei vagyonát megfogja örökölni. És elég jól tartja magát nem mondanád meg róla, hogy 26 szerintem. És a szemében mindenkivel normálisnak mutatja magát. De a hátuk mögött meg kibeszél sok mindenkit amit előttem is csinált már. Illetve velem is volt már többször flegma vagy lekezelő. És nem azért mert ezt a módszert akarja alkalmazni arra, hogy felszedjen mert ugye több lánynak ez jön be és ezt tudják a pasik is, nekem pont nem. Hanem azt vettem észre többször is, hogy irányítani akar. Illetve a másik pasi ellenében azt mondta, hogy esetleg nyáron tudunk többet találkozni. Most viszont csak hétvégenként megoldható. Mert a barátaival is lennie kell néha, de a másiknak is. Meg azon kívül minél több időt akar belefektetni a tanulásba meg a munkába is. És szerinte ahhoz, hogy ezekből az időkből többet szenteljen rám ilyenkor is. Ahhoz bizony jobban megkell ismernie és csak pár hónap vagy év után lenne erre hajlandó miután összejött velem és leginkább azért mert bizonyítanom kell neki azt, hogy én valóban egy olyan nő vagyok aki ezt meg is érdemli. Pedig ő közelebb lakik hozzám és egy városban is tanulunk.
Szerintetek melyik srác mellett lenne jobb nekem egy hosszabb kapcsolatra? Házasságot később akarok úgyis szóval erre most ne térjünk ki összeköltözést lehet kicsit hamarabb. De addig még változhatnak mindketten. Bár a második srácnak már két éve is meg volt az a rossz néha lekezelő modora és most is. Az első pedig akkor nem csinált semmit csak otthon ült néha két szakmát elvégzett érettségi után de hosszabb kihagyások voltak 1-3 évek voltak amikor semmit nem csinált. Viszont mostmár egyre több mindent csinál. Én nekem is van több szakmám is amit gimi után végeztem el csak én néha dolgoztam is és nem nagyon voltak hosszabb kihagyásaim.
A 18-as vagyok
Remélem azért a válaszomat nem tekintik egyenértékűnek az utolsóéval, mert én nem állítottam, hogy a nők bármit megtehetnek, a férfiak pedig nem!
Ezt csak azért írom, mert nem akarom, hogy párhuzamot vonjanak az én válaszom, és az utolsó válaszoló válaszával.
Utolsó, én nem akartam ennyire a nőkre terhelni a felelősséget, de a kérdező esete az a tipikus "érdekkapcsolat". Ennyi. Nyilván mivel én nem vagyok egy betanított droid, nem vagyok egy robot, ezért én nem a társadalom igénye szerint alakítom az életem, mint mondjuk a kérdező!
22, ne azt akarja már egy 30 feletti ember, hogy a szülei tartsák el...Ha egyébként semmi baja, és simán tudna dolgozni is. Hat a képemről lesülne a bőr, ha ez nálam is így lenne.
Huszonéves korom elején még otthon éltem, se nem tanultam már, de nem is dolgoztam. Anyám egyik nap bejött, és közölte, hogy nem érdekli, hogy dolgozni megyek, vagy valamit tanulok, de ez tovább így nem mehet, úgyhogy sürgősen szedjem össze magam.
Hatásos volt, azóta dolgozom és két sulit elvégeztem.
Ja, és nő vagyok.
Jaj hagyjuk már ezt a nem várok el mást csak amit magamtól is szöveget.
Ez nem működik a jelenlegi paradigmában.
Pl.: karrierista nő keres 1M, akkor a férfi is keressen legalább ennyit, de inkább többet, mert ugye a férfi legyen ügyesebb, okosabb, erősebb, stb.
Nahát így aztán biztos lehet válogatni...
Miért kell UGYANAZT hozni egy kapcsolatba? Miért ne lehetne különböző dolgokat nyújtani? És abból összerakni működőképes harmonikus egységet?
Anyagi dolgokra leszűkítve, legjobb a hasonló pedig.. Én nőként többet kerestem mint az exem, és ez engem nem zavart, de őt pl igen. Holott én sem vagyok egy gazdag ember, sőtt.
Nekem mindegy, hogy ki milyen partnert szeretne maga mellé, de ja, nekem vannak dolgok, amikben ugyanazok várnám el, amit önmagamtól is.
Téged nem zavart, de őt igen?
Már 2x leírtad, hogy te elvárod ugyanazt, mint amit magadtól.
Ellentmondást érzek itt.
Azért is furcsa, mert a férfiakat nem érdekli mennyit keres a nő, azért sem mert úgyse fognak a férfira költeni egy fillért sem abból, azt csak fordítva várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!