Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik pasit választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit választanátok közülük? 26/L

Figyelt kérdés

Kettő sráccal van most nekem alakulóban.

Az egyikük már 31 éves kedves de lusta igaz van rá valamennyi oka mert fiatalkorában sem nagyon volt párkapcsolata, normális baráti társasága, és nagyon beteg volt akkor az is okozhatott neki kis lelki traumát. De elvileg ezeket a “lustaságát” inkább csak az első dolog okozza de ezzel együtt még mindig megigényli azt, hogy sok időt töltsön el vele a párja. Tehát azt, hogy egy héten több napot is, hosszú ideig, stressz mentesen akarja. Lényegében a lustaság alatt azt értem, hogy nem dolgozik, bár lassan de fejlődik de senkitől nem fogad el jó tanácsot vagy kedves dirigálást sem ezzel kapcsolatba. És nagyon érzékeny, könnyen megsértődik ilyen dolgokért annyira, hogy ne lehessen már kibékülni vele. De a lassú fejlődés alatt azt értem, hogy egyre több olyan idő van amikor mégis csak melózgat. Maszek munkát folyamatosan tudja csinálni tavasszal és ősszel. Igaz nem kell minden hétköznap dolgoznia de van amikor 8+ órát letud nyomni és kemény fizikai munkákat ráadásul. És ezzel már havi 60-70 ezret össze tud szedni. Nyáron is tud dolgozni de akkor kevesebbet. Télen van igazán sok meló. Pénzt azt néha a szülei adnak neki. De az olyan dolgokat amik 100 ezer forint kiadásokat elérik vagy akár több tízezreset azt általában magának veszi meg. Vagy amikor gyorsan akar valamit akkor elvállal néha 4-8 órás munkákat. És most lehet megcsinálja azt amit 20-on évesen nem tudod, hogy elkezd egy egyetemet és utána valamikor elkezd dolgozni abba a munkába amit mindig is szeretett volna. Mert azóta van pótérettségi amivel már tud menni. És néhány évig nem akar még házasságot ahogy én sem. És nincs kocsija sem. Tény, hogy én sem nagyon dolgozom de ha végzek az egyetemmel utána én nagyjából rögtön fogok is. De alapból mindenkinek jót akar és mindenkinek legkedvesebben fejezi ki magát. Persze csak aki vele is normális. A baráti társaság amiben van több a legtöbb ember 20-on éves de megfordul ott 1-2 10-en éves is de a legjobb barátja is ott van aki egyidős vele. Tehát lényegében tinikkel lóg.

A másik egy 27 éves srác aki annak ellenére is, hogy egyetemista, vagyis már ő másoddiplomát teszi le is dolgozik néha egyetem mellett. Én még csak az elsőt hamarosan. És fiatalsága ellenére is igyekszik oda tenni magát munka terén is amennyire lehet. Úgyis, hogy pedig pénzesebb családból való. Neki persze jól jön néha a plusz pénz mert azért nem annyira gazdagok. De amit ő megtud keresni az nagyjából 15%-a szülei pénzének. De szereti megvenni mindenből a drágábbat. De szülei vagyonát megfogja örökölni. És elég jól tartja magát nem mondanád meg róla, hogy 26 szerintem. És a szemében mindenkivel normálisnak mutatja magát. De a hátuk mögött meg kibeszél sok mindenkit amit előttem is csinált már. Illetve velem is volt már többször flegma vagy lekezelő. És nem azért mert ezt a módszert akarja alkalmazni arra, hogy felszedjen mert ugye több lánynak ez jön be és ezt tudják a pasik is, nekem pont nem. Hanem azt vettem észre többször is, hogy irányítani akar. Illetve a másik pasi ellenében azt mondta, hogy esetleg nyáron tudunk többet találkozni. Most viszont csak hétvégenként megoldható. Mert a barátaival is lennie kell néha, de a másiknak is. Meg azon kívül minél több időt akar belefektetni a tanulásba meg a munkába is. És szerinte ahhoz, hogy ezekből az időkből többet szenteljen rám ilyenkor is. Ahhoz bizony jobban megkell ismernie és csak pár hónap vagy év után lenne erre hajlandó miután összejött velem és leginkább azért mert bizonyítanom kell neki azt, hogy én valóban egy olyan nő vagyok aki ezt meg is érdemli. Pedig ő közelebb lakik hozzám és egy városban is tanulunk.

Szerintetek melyik srác mellett lenne jobb nekem egy hosszabb kapcsolatra? Házasságot később akarok úgyis szóval erre most ne térjünk ki összeköltözést lehet kicsit hamarabb. De addig még változhatnak mindketten. Bár a második srácnak már két éve is meg volt az a rossz néha lekezelő modora és most is. Az első pedig akkor nem csinált semmit csak otthon ült néha két szakmát elvégzett érettségi után de hosszabb kihagyások voltak 1-3 évek voltak amikor semmit nem csinált. Viszont mostmár egyre több mindent csinál. Én nekem is van több szakmám is amit gimi után végeztem el csak én néha dolgoztam is és nem nagyon voltak hosszabb kihagyásaim.

2023. nov. 27. 15:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan ezek a legjobbak a próbálkozók közül? Akkor milyen palik állnak a sor végén?
2023. nov. 27. 16:51
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Én átlátom. Selejt mind2.
2023. nov. 27. 16:52
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem másodikat semmiképp... nem érdekled eléggé, nem is akar veled időt tölteni túlzottan, meg a flegma, lekezelő hozzáállás... semmiképpen!
2023. nov. 27. 17:43
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

Hiába vagy kiakadva, kérdeztél, válaszoltak. Az, hogy te nem érted az nem a kérdezők hibája.

Az első pasi egy nagy, komolytalan gyerek, jó ideig semmilyen jövővel, tizenévesekkel lóg. Ne haragudj, 60 ezret keresni havonta az kb persze túlzással de más ennyit költ kávéra. Hogy lehet ebből élni, jövőt tervezni? A másik egy nagyképű bunkó, mi az, hogy meg kell érdemelned, hogy többet foglalkozzon veled? Mi vagy te, egy elítélt? Jó magaviseletért kapsz egy kis figyelmet? És mégis, hogy akar megismerni ha nem foglalkozik veled? Normális nő úgy elküldené az édes anyukajába, hogy csak nézne.

De mondjuk te meg mindkettőt megérted így kb mindkettőt meg is érdemled. Ezzel a gondolkodással ami neked van, hogy egyáltalán gondolkozol felettük szerintem válaszd mindkettőt, két idiótával már hárman lesztek az meg már egy csoport.

2023. nov. 27. 17:52
 15/32 anonim ***** válasza:
93%

Értem, hogy személyesen ismerve a jelölteket ott van csomó minden más is, te mindkettőbe egy kicsit belezúgtál, szóval nem érted, amit itt mondunk, de amúgy amit leírtál viszonylag objektívnek néz ki, és hát azt kell mondjam, hogy egyetértek a korábbiakkal, a leírtak alapján egyikükkel sem lenne jó sorod hosszú távon. A másodikkal még rövid távon sem. Ez, hogy ki kell érdemelned a figyelmét... Mi ő, az angol királynő, vagy mi, hogy kegyet szolgáltat azzal, ha normálisan bánik veled? Hagyjuk már, emberileg amúgy sem egy csodalény, ha másokat kibeszél és bunkó, flegma. Bizonyára vannak más kvalitásai, amik miatt belehabarodtál, de ez alapján szívem szerint megkérdezném, hogy mégis mit eszel rajta. Az ambícióit? Hogy tesz a céljaiért? Még jó, ez a dolga egy huszonévesnek és te is ezt csinálod, ettől még önmagában nem kell kigurítani elé a vörös szőnyeget.

Az első meg... Nem érzi cikinek, hogy 30+ a szülei tartják el? 30 éves vagyok én is, amellett, hogy már bőőőven önálló életet élek, amiben nincs helye egyik felmenőmnek sem, max a karácsonyi vacsorákon, amellett le is sülne a bőr a képemről, ha ők támogatnának. Ez a fajta lustaság nem vinne titeket előre a jövőben, bár tény, párkapcsolati szinten, ha nem tervezel vele SOHA semmi komolyat (összeköltözés, család, ilyenek), akkor még mindig jobb választás, mert ő legalább párkapcsolatot szeretne. De még ha most a jelenben nem is szeretnél egyből házasságot és gyerekeket, azért egy párkapcsolatnak végső soron az lenne a célja, hogy megismerd, kiismerd a másikat és eldönthesd, hogy vele szeretnéd leélni az életed, vele szeretnéd megélni azokat a nagy mérföldköveket, amiket mással nem, és ha már a legelején látszik, hogy valakivel ez nem megvalósítható, és ha mégis, akkor kb te erőn felül küzdenél és folyamatosan vitatkoznál vele az egyenlő teherviselés elméleti problémáiról, akkor úgy mégis minek pazarolni rá az időt?

Szóval őszintén én amondó vagyok, hogy keress egy harmadik fickót, ezzel a kettővel meg ne nagyon tervezz semmi komolyat. Még ha érzelmileg nem is olyan egyszerű ez.

2023. nov. 27. 18:00
 16/32 A kérdező kommentje:

#15 Örülök, hogy végre normálisan tudtál válaszolni és megtudtad fogalmazni, hogy miért írtad azt, hogy egyiket sem. Idősebb vagy de nem feltétlen biztos, hogy sok mindemben értelmesebb is. A hosszú táv az nekem általában 5+ év szokott lenni. Vagy házasság, egyébként az első pasi már megemlítette azt, hogyha egyszer összeköltözés vagy házasság kerülne sorra akkor nyilván elmenne dolgozni kivéve akkor nem ha komolyan egyetemet végezne de addig nem is költözne össze velem amíg azt be nem fejezi. Ha össze akarnánk költözni mind ketten akkor előtte keresne egy állandó munkahelyet. Ha nem csinálná akkor várnék de ha nem változna akkor nyilván nem költöznék össze vele. Ha pedig nekem élettárs kell akkor dobnám azt kész. Igaz, hogy mondhatni “élősködik” az, hogy mennyire húzza le a szüleit meg mennyire nem meg milyen a kapcsolatuk az az ő magán ügye nem az enyém. De nem mindenkit kell elkerülni aki ezt betölt egy bizonyos kort és nem csinál semmit vagy keveset csinál. Mint mondtam neki valamilyen szinten meg van rá az oka. Igen vannak ilyen emberek is sajnos ő nem tudja leküzdeni a múlt történéseit nem depressziós nagyon de ha rögtön oda menni 7/5 nap dolgozni 8 órába, akkor az lenne. Es végülis arról nem tehet, hogy rossz élete volt vagy van is. És arra sem, hogy nem fogja magát túl tenni a tini korán. A legkeményebbek is földön maradhatnak néha!

A másodikban meg hát igen plusz az, hogy tehetősebb és még igyis dolgozik egyetem mellett. Meg sokszor olyan arcát mutatja nekem ami engem sajnos nagyon vonzott. Arra, hogy eleinte nem akar időt tölteni velem arra az volt a magyarázata, hogy az előző barátnője csak kihasználta utána megcsalta. És csak megakar bízni bennem. De azok után amit néha csinál már nem nagyon hiszek neki. Őt lehet tényleg hanyagolni kéne!

2023. nov. 27. 18:41
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Nyomi mind a kettő. El sem gondolkodnék azon, hogy melyiket válasszam. Én jobb vagyok annál, hogy ilyen fiúkkal legyek.
2023. nov. 27. 19:03
 18/32 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon szomorúan látom, hogy a FŐ problémát azt senki nem veszi észre.

Tudod kérdező, az a baj, hogy te érdekek mentén keresed a "párod". Nem azt nézed, hogy te melyiket kedveled jobban őszintén, nem azt nézed, hogy melyiket szereted, hanem azt nézed, hogy végezzen el egy egyetemet, tanuljon, aztán munka, pénz stb. majd megkérdezed, hogy

"Szerintetek melyik srác mellett lenne jobb nekem egy hosszabb kapcsolatra?"

Érted? Ha ezt így megkérdezed, akkor te nem az érzelmeidre figyelsz (valószínűleg a két srác felé nincs is semmilyen érzelmed ha már ezt megkérdezed), hanem arra lényegében, hogy melyikkel járnál jobban? Még tőlünk is megkérdezed, hogy szerintünk melyikkel lenne érdemes? Mi van?!!

Tanulni és dolgozni alap dolog, fontos az ember életében! DE (!), ha ez alapján akarsz "barátot" "párt" magad mellé, akkor ez érdek alapú kapcsolat lesz, amitől mindenkit mentsen meg a jó Isten!

"Házasságot később akarok úgyis szóval erre most ne térjünk ki összeköltözést lehet kicsit hamarabb. De addig még változhatnak mindketten."

Most is, "addig még változhatnak mindketten". Eleve akit szeretünk (HA szeretnéd valamelyiket is), azt nem akarnád, hogy megváltozzon, ráadásul megint az érdek, tudod, mert neked az az optimális, ha változnak, mert neked csak úgy éri meg. Ráadásul úgy írsz az összeköltözésről, meg a házasságról, mintha ezt valami béna élettervbe írtad volna bele, eleve nem is biztos, hogy házasodni fogsz, lehet nem is akarsz majd, plusz ha nem i szereted egyik srácot sem, akkor egyáltalán minek terveznél te házasságot, meg összeköltözést?! Normális embereknél tudod ez úgy működik, hogy előbb ismerkednek, aztán megkedvelik egymást, aztán összejönnek, aztán ha komolyabbra fordul a dolog, akkor összeköltöznek, aztán vagy házasság, vagy gyerek. Ez a "metódusa" egy normális kapcsolatnak. Persze nem kell házasodni, gyereket sem kell, hogy akarjanak, de ha ezt a kettőt nem számítjuk, akkor az a normális, hogy előbb ismerkednek, és csak utána költöznek össze, de nem érdekből, mint ahogy te itt az előbb felvázoltad.

Összegezve, neked a fejedben egy nagyon furcsa elképzelés van arról, hogy mi alapján is választjuk a párunkat. Amit te felvázoltál, azt még egyszer mondom, az érdekkapcsolat lesz bárhogyan is nézzük! Ebből az egészből az jön le, hogy neked csak akkor jó A,B vagy C, ha xy dolog rendben van.

Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, mert nyilván elvárásai mindenkinek vannak, és kell is, hogy legyenek, mert olyan embert tényleg ne akarjunk magunk mellett tudni, aki pl:. alkoholista, tanulatlan stb., de ez amit te itt leírtál, az számomra nem csak érdekkapcsolat, de olyan, mintha valami ultimátumot adnál kvázi ennek a két srácnak, hogy ha elvégzi ezt és ezt, akkor majd járunk, aztán majd összeköltözünk stb stb. Ez nem így működik, itt szó sincs érzelmekről, akkor minek jönnél vele össze? Mert elvégezte xy egyetemet? Az jó dolog egyébként, de ennyi?! Ezért fogod majd szeretni? Meg a munka, munka, munka. Az is kell, de ennyi? Érted, hogy miről beszélek?

Az életet nem lehet így előre megírni, hiába is szeretnénk. De jó is lenne, komolyan. Adja magát, érted, ha egyáltalán szeretnéd valamelyiket, vagy előbb-utóbb megszeretnéd, akkor utána adja magát a kapcsolat, a helyzet, nem kell erőltetni semmit, hogy most akkor csak azért költözzünk össze, meg végezzünk el egyetemet, meg vállaljunk 5x annyi melót, mert ez a felgyorsult társadalom egyébként ezt várja el tőlünk, és akkor mi van?! Mi vagy te, valami klón?! Hagyod befolyásolni magadat, ez a legnagyobb probléma!

Emberek ezt vegyétek már észre!

Végszóként pedig annyit, hogy a kérdésedre is konkrét választ kapj tőlem, az az, hogy egyik srácot sem választanám. Miért?

Mert 1. érdekek mentén ismerkedni baromi gáz, és nem tart sokáig, 2. nincsenek érzelmek, akkor meg mi a tökömnek kapcsolat? Akkor az maximum szexkapcsolat lenne.

2023. nov. 27. 19:17
 19/32 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, megpróbálok normálisan válaszolni szintén. Nem bántás amit írok csak nyisd már ki a szemed. Az első egy katasztrófa. És te pedig azt írod 26 éves vagy de mintha egy 16 éves írná. Megmagyarazod a nehéz életét. Nem azért nyomi hanem rosszul van bekötve. Szerinted miért nem 30+ évesek a barátai mint őmaga és miért 10+ osak? Mert egy érett 30as,marmint korához képest normálisan érett nem fog vele szót érteni. A tinikkel meg egy szinten vannak úgy látszik. Hogy szegény depis lenne ha napi szinten kéne dolgoznia? Bakker, mert gyerekeket kéne élve megnyúzni vagy mi? A munka az mindennapi dolog minden normális ember életében. Ráadásul annyi féle van, hogy válogatni lehet ki mit. És, hogy te ezt még meg is magyarázd az külön fejezetet érdemelne. A legkeményebbek is földön maradnak néha de nem attól, hogy jaj, munkába kell menni. Inkább éli a tizenéves életét.

A másik egy tapló. Mégis, hogyan akarná, hogy megbizhasson benned ha ő nem szán rád időt, energiát? Miért lennél te hozzá lojális ha nem szán rád időt? Fordítva ül a lovon. Semmit nem ad mivel először meg akar bízni benned mivel már csalódott. De te miért vonzódj hozzá, miért bizonyítsd, hogy elég jó vagy ha egyszer nem törődik veled?

Szóval 26 évesen van két bolond az életedben akikért odavagy. Ne rajtuk gondolkodj hanem inkább magadon, hogy miért van ez. 30as pasik vannak ezeknél sokkal de messze sokkal jobbak. Ha neked két "hibás" kell akkor nálad mi a baj? Neked is nehéz múltad volt?

2023. nov. 27. 19:38
 20/32 anonim ***** válasza:
8%

A #18-as válaszoló volt a legkorrektebb. Kettő fajta nő típus van aki ilyenek mond összeköltözés előtt, hogy jajj te már felnőtt xy éves vagy és akkor kezdjél dolgozni, tanulni, stb. Az egyik az aki buta és szubmissziv és ezzel szemben ők hiszik magukat a jónak, okosnak csak más általuk vélt okosabb emberek csak azért mert idősebbek vagy szüleik voltak vagy idősebb lányok akik szintén vagy pénzéhesek vagy ilyen szubmisszivek és csak felakarnak vágni vagy rosszindulatúak meg van a harmadik a pénzéhes és úgy látom a kérdező a harmadikat képviseli, mindegy mert szinte mindhárom ugyanolyan szánalmas. De ha pénzéhes vagy és nézel ki valahogy akkor biztos találsz egy rendesebb, gazdag pasast is. Na igen akik ez által a három pont által vannak bemanipulálódva vagy alapból ilyenek arra tanították/tanítják a náluk fiatalabb lányokat, hogy ez a helyes és ez csak feltétlen így van rendjén, hogy már nem, hogy 30 de 18-20 éves vagy és nem csinálsz semmit munka, tanulás akkor egy semmirekellő pasi lesz egész életében az egyénből. Bezzeg ha egy nő nem dolgozik akár 40 évesen az nem baj… Van az az ember aki valóban okkal húzza el minél tovább ezeket a dolgokat mint az itt említett első pasi. De van az aki csak szimplán nem akarja fiatalkorában szétrobotolni magát akkor sem ha kamasz korában jól ment neki minden na akkor mi van. És igen csak nem a te szüleidet fogja lehúzni hanem a családját. Te a saját családod dolgával foglalkozz!

Viszont a #18-as válaszban volt egy dolog amihez hozzá kell szólnom még pedig az, hogyha összeköltöznek akkor ott valóban mindkét félnek dolgoznia kell. Mert az már valóban nem feltétlen van rendben, hogy csak az egyikük dolgozik a másik meg ül otthon egész nap és ezért nem tudnak normálisan megélni. Kivéve talán akkor lehet ez elfogadható ha az egyik fél valamilyen oknál fogva talál olyan munkát amivel legalább 5X annyit keres mint a másik és abból bőven meg tudnak élni. Ami manapság szerintem 1 millió havi fizetés körül van. De itt is az a bökkenő, hogy ismerek ilyen párkapcsolatokat ahol a férfi dolgozik és keres milliós fizetéseket és a nő nem azt mindenki normálisnak véli, de ahol fordítva van azokról mindenki pletykál főleg a férfiről, hogy mekkora gáz, here, semmirekellő! A nők bezzeg bármit megtehetnek mi, de ha a férfi nem úgy csinál valamit az már undorító!

38/F

2023. nov. 27. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!