Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki járáskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki járáskor még ne szeretett bele a masikba csak miután oszekoltoztek?

Figyelt kérdés
Pl jartok 1 evet de mondjuk csak heti 2 x taliztok. Es ugymond ez keves ahoz h kialakuljon a mély szerelem, de osszekoltozesnel mar beleszeretsz mert ott mar tobb a kozos ido stb

2023. nov. 27. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne költözz így. Ha 1 év után sem alakult ki semmi, akkor minek vagy vele?
2023. nov. 27. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Jobban megutaljak egymast inkabb.
2023. nov. 27. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

semmi köze a heti 2x találkozásnak ezzek, a szerelem akkor is kialakulhat, ha heti 1x találkozol, és a többi online pl..

A mély érzelmi kötödés beszélgetéskor kialakulhat, ha megnyiltok egymásnak pl messengeren és heti 2x találkoztok az megerősiti.

De nem vagyunk egyformák, hogy ha valaki csak igy tud kötödni a másikhoz, ha összeköltözik akkor ő ilyen, több kell neki, és van valakinek heti 2x is elég, nem vagyunk sablonra húzva ahány ember annyi fajta

2023. nov. 27. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ilyesmi nagyon ritkán fordul elő, hamarább bebeszéli magának a szerelmet.
2023. nov. 27. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Az összeköltözésnél pont hogy egymás rossz tulajdonságait, rigolyáit ismered meg, tehát ha előtte nem voltál oda érte akkor gondolhatod mi lesz belőle.
2023. nov. 27. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, az érzések vagy kialakulnak pár találkozó után, vagy nem is fog. Persze nem egyből mély szerelem, de kellenek érzések. Össze nem költöznék olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Ezzel az erővel lakótással jobban jàrok.
2023. nov. 27. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, amikor végigdolgozott hét után jártam heteken át festeni a nagypapám megörökölt házát, amiben résztulaj voltam és a páromnak nem volt kedve segíteni, mert nem az övé volt, majd elnézte, hogy nő létemre egyedül hordom be a nagypapám udvaráról elhozatott faanyagot gyújtósnak, mert nem értette minek ez (éveken át rettegtem, miből oldom meg a fűtést és a gázcirkóm elfagyott), majd egy festős estém után itthon tele zsúfolt mosogató várt éjfél tájban és felállván a számítógépe elől, ami mögül összeköltözés után azonnal foghegyről kezdett velem beszélgetni mereven a monitort bámulva, szóval összeesés szélén állva a mosogatás közben hátulról átölelt, hogy ki kéne vasalni az ingét. Nem a pillangók kezdtek akkor verdesni a gyomromban.
2023. nov. 27. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy egy év alatt nem alakul ki a szerelem? Oké heti két tali van csak... de nem szoktatok beszélni? Sok sok chat, hívás, videochat... Semmi? Mondjuk én a heti két tali miatt már 2 hónap után szakítottam volna mert ez rohadt kevés. Amúgy ne költözzön össze senki olyannal akit nem szeret.
2023. nov. 28. 10:07
 9/10 A kérdező kommentje:
De ezt ne ugy kepzeljetek el h semmit nem erzunk egymas irant. Hanem a vonzalom megvan szeretem is csak nem vagyok még szerelmes
2023. nov. 28. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az vagy, csak nem tudsz róla.

Öszeköltözésnél álltalában lazulni szoktak az érzelmi szálak, mert akkor minden előjön.

Én pl állandóan a barátnőm popsiját puszilgattam, simogattam, néha ki is nyaltam.

Amióta összeköltöztünk, és érzem reggelente, hogy milyen őrültül büdöset sz@rik, azóta már nem csinálom.

Éjszaka meg elég sokszor horkol. De volt olyan is, hogy éjjel 3-kor a legmélyebb alvásomból fölébresztett, mert neki szophatnékja van.

Úgyhogy vigyázz, mert együtt lakva minden más lesz.

2023. nov. 29. 01:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!