Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A féltékenység előidézésével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység előidézésével akar mégjobban magához kötni?

Figyelt kérdés
A barátnőm egyszer felhozott egy olyasmit, hogy egy idegen kúlturából származó férfi csábította el. Azóta nem tudom mi történt, de még jobban ragaszkodom hozzá mint azelőtt és napok óta éjszakákig maradok fent azért, hogy a barátnőmröl elmélkedjek és már akármit csinálok csak ő jut az eszembe. Távkapcsolatban vagyunk. 2 éve... Remélem sokáig nem tart már a távolság.

2023. nov. 27. 01:29
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Beteg vagy agyilag sajnos.
2023. nov. 27. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem is csak bele beszéled magadnak, hogy ezt tudatosan akarja előidézni belőled...
2023. nov. 27. 02:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szal aszondta, "korábban egy időben egy arabbal/indiaival/maorival/stb. dugtam", és te, amióta ezt hallottad, még jobban meg vagy őrülve érte. Akármilyen céllal mondta is el, tutira megéred a pénzed vazze!
2023. nov. 27. 04:50
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Eevekig tavkapcsolatban lenni? Neked levelezopartnered van, nem baratnod.
2023. nov. 27. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Annak indult de azóta találgozgatunk is.
2023. nov. 27. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele ebbe ennyire, mert hosszútávon ez nagyon káros. Nagyon nehéz ezekből a rossz gondolatokból kijönni és baromi mélyre visz. Tapasztalat. El kell fogadni, hogy volt előtted kapcsolata és kész. Gondolom te se voltál szűz mikor kapcsolatba kerültetek.
2023. nov. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!