Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem helyes ha valaki féltékeny egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
mindeki sajátmágé és nem helyes ha valaki megszabja mit tehet vagy mit nem2023. júl. 9. 17:30
1/7 anonim válasza:
Az a nem helyes, ha valaki indokot ad a féltékenységre. :D De ok nélkül annak lenni tényleg nem jó.
2/7 anonim válasza:
Ha nagyon akkor gáz. Na és általában pont a megcsalósok féltékenykednek abnormálisan.
A tesóm 46/F nagy szerelme anno a tesómat a nyakától a bokájáig féltékenység miatt szétkarmolta, persze csak addig, amíg ki nem derült ő volt az egyik első magyarországi Cam kva.
3/7 anonim válasza:
A féltékenység nem jó.
De igenis kellenek határok egy kapcsolatba. Pl ha én hűséges vagyok, akkor jogom van elvárni, hogy a másik is az legyen.
4/7 anonim válasza:
Kapcsolatban bizonyos dolgok magatol ertedodoek .. tehat nem flortolunk massal az alap.
5/7 anonim válasza:
egészséges féltékenység elfogadott, én szerintem kell is, ha az ember kimutatja hogy érdekli a másik, nem hagyja hogy csak úgy rámásszanak, de nem kell túlzásba esni és a semmin is kiakadni, mint pl beszélget egy ismerőssel vagy idegennel... volt olyan exem aki mindent megtehetett de ha én ránéztem valakire már ölt, na az ilyen nem egészséges, szintén ha okot ad rá.. az olyat ott kell hagyni mert csak élvezi a figyelmed, meg birtokolni akar
6/7 anonim válasza:
5. Olyan is van aki betartja es el is varja ugyan azt de a masik nem kepes erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!