Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fellendíteni egy kapcsolatot?
Sziasztok! A párommal 6 éve vagyunk együtt, még együtt nem lakunk mivel én 17 voltam mikor elkezdődött ő 20 éves, viszont ő szeretné ha összeköltöznénk. Nagyon szeretem őt de úgy érzem meguntam a szexet illetve a kevés mennyiséget is. Havi 1-2x csináljuk pedig régen nem így volt. És ezalatt a kevés alkalom alatt is csak a szokásos…Elmentünk vacsorázni meg iszogatni ahol elkezdte saját magától mondani, hogy milyen jó a kapcsolatunk ennyi év után is és ahogy belemerültünk a témába feljött az is, hogy számára a szex sem unalmas, neki jó. Valamelyik nap azonban mondtam neki, hogy ez így nekem nem jó, túl kevés és azóta sem történt változás. Próbálkozom de nem jön meg hozzá a kedve persze napközbe ugyanúgy fogdos, stb…nem értem.
Viszont én azt vettem észre magamon, hogy éjszakánként mikor újra csak lefekszik az ágyba és semmi nem történik, hogy máson jár az eszem milyen lenne vele stb. Nem szeretném megcsalni, de szeretném nőnek érezni magam…ti mit tennétek, mit javasoltok?
#1:😂😂😂
Kérdező ez a kapcsolat már halott. Nem lehet feléleszteni.
"persze napközbe ugyanúgy fogdos, stb…nem értem"
Miért engeded, hogy fogdosson, ha aztán semmi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!