Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tudok tenni mi lenne a jo dontes ?
Figyelt kérdés
Van 1 lany 9 honapja ismertem meg neten en irtam ra 9-10 orakat beszelgettunk telefonon aztan atvaltottunk talalkozasra majdnem minden 2.nap talalkozunk munka utan szoktam utazni hozza 1 ora hosszat es kb mindig egyutt vagyunk 4-5 ora hosszakat mar parszor megszakadt a kapcsolat de kb 1-2 nap utan mindig ujra beszeltunk. Miutan megismertem 4 honap utan elmondtam neki hogy bejon nekem es lehetne. Komolyabb kettonk kozott a dolog akkor azt mondta hogy meg nem tette tul magat az elozo baratjan azota eltelt mar egy kis ido es meg jobban elvagyunk egyutt keszulunk ketten elmenni par honap mulva nyaralni kulfoldre a sziletes napjan.en nagyon beleszerettem de nem tudom hozzam e fel megint felek hogy a baratsagunk is ranehet es teljesen elveszitem es azt nem szetetnem inkabb legyen mellettem baratkent mint hogy sehogysem de felek hogy igy is elveszitem ha megismer valakit es gyomor idegem van ha csak massal beszel vagy talalkozik es en nem csekszem2023. nov. 20. 07:57
1/1 anonim válasza:
Barátként már jelenleg is elveszítetted. Ebből vagy párkapcsolat lesz, avagy kihasznál amíg talál egy számára vonzó férfit, ami nagyon fog neked fájni!
Légy határozott, céltudatos, a nők ekkor fognak férfiként tekinteni rád. Ha nem akar tőled semmit, ne kuncsorogj, mert elpazarlod az éveid! Nem azért vagy vele, hogy amíg nincs barátja szórakoztasd, ébresztő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!