Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi sülhet ki ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi sülhet ki ebből?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki kinézetre nem az esetem, nincs vele baj, de nem érzem azt, hogy nagyon vonzódnék hozzá, idősebb is jóval (13 év), viszont ő azt hiszem szerelmes lett belém, legalábbis ha a közelemben van, szinte érzem a belőle sugárzó szeretet, és egyébként nagyon kedves, nagyon figyelmes, tehát belsőleg nagyon bejön. Annyira, hogy volt egy olyan szituáció, amikor azt hittem nem fogom többet látni, és teljesen magam alá kerültem. Akkor úgy éreztem, hogy bennem is mély érzések alakultak ki.. Lehet ebből így valami szerintetek? Valószínűleg az döntené el a dolgot, hogy milyen lenne ha történne köztünk több is, csók stb, mert egyelőre csak érintések voltak, de nekem ez annyira fura, eddig csak olyan pasikba lettem szerelmes, akik külsőleg is nagyon vonzottak. Sőt így belegondolva általában inkább az szokott lenni, hogy külsőleg oké de belsőleg nem.. Szóval szerintetek lehet ebből valami?
2023. nov. 19. 16:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom, de nekem is van szívem, én sem tudom hogy ő mit akar, mennyire venne komolyan..
2023. nov. 20. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Már miért ne venné komolyan?
2023. nov. 20. 13:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert semmi ilyesmiről nem beszéltünk még, nem tudom ő mit szeretne tőlem.
2023. nov. 20. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!