Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól tettem, hogy azért mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy azért mondtam nemet a szerelemnek mert győzött a tudatosság hogy úgyse működne ez a kapcsolat? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel hihetetlen megvan a közös hang szimpátia, tett jeleket is hogy többet szeretne irántam, de mondtam neki hogy egyszerűen nem érzek szerelmet, többet csak barátságot, ami persze nem igaz de így úgy érzem hogy még ha fáj is most sokkal jobb mert olyan típusú nő hogy tudom hogy hosszútávon ez biztos nem működne
2023. nov. 18. 10:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10. Nyilván aki hasonlóan a szexualitásra figyel annak annak nem baj, de nekem aki kicsit aszexuális szerintem már baj lehet
2023. nov. 18. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon jól. Majd vergődhetsz olyanokkal, akikkel minden racionális szempont alapján összeilletek, csak sem szerelem nem lesz, rosszabb esetben még vonzalom sem nagyon. "Imádni" fogod, hidd el, tapasztalat... Különösen amikor azt látod, hogy a körülötted kapcsolatban élőknél legalább az elején megvoltak ezek, nem pedig már össze is csak észérvek, tudatos megfontolás alapján jöttek.
2023. nov. 18. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát a válaszaid alapján mindenképpen jól tetted. Már úgy értem a lánynak a lehető legjobbat tetted, így legalább lesz esélye normális férfit találni, aki nem tartja felszínesnek azért, mert ad a külsejére és nem írja őt le egyből, hogy emiatt biztos nem lehetnek mély érzései meg egyéb baromságok.

Ha meg aszex/kicsit aszex vagy, akkor keress olyan nőt, aki szintén az, egy kapcsolatban ugyanis nagyon fontos a szexualitás.

2023. nov. 18. 11:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a válaszaidat nézem, akkor nem tetted jól.

Jelenleg én is ilyen helyzetben vagyok, mert tudom, hogy a korkülönbség miatt, hogy férfiként ő a fiatalabb és más-más élethelyzetben vagyunk (én elvált 2 gyerekkel, ő egyedülálló gyerek nélkül) nem vezetne semmi jóra. Tuti hamar lecserélne egy gyerekmentes fiatalabbra. Ráadásul ismerek is egy olyan nőt, aki szintén őt szeretné megkapni. Így hát félreállok.

2023. nov. 18. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem is elég hülye vagy, hogy így döntöttél, már bocsi.

Majd később rájössz, hogy mit hagytál ki, de akkor már biztos későn lesz. De amúgy természetesen a Te döntésed. De a nők saját Maguknak, és nekünk, férfiaknak akarnak tetszeni, szebbek, vonzóbbak szeretnének lenni a többi nőnél és teljesen természetes hogy mind a két nemnek fontos a szexualitás is egy kapcsolatban. Sajnálom, mert gondolom, most már nincs visszaút, erre rájöttél és ezért is írtad ki ezt a kérdést. Minden esetben legyen sok sikered a párkeresesésben és a pártalálásban a jövőben, kérdező!

2023. nov. 19. 05:59
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
14-es! És a férfi melyikőtökkel szeretne lenni? Ezt nem Te tudod, hanem Ő eldőnteni.
2023. nov. 19. 06:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os, akkor ezek szerint segítettem neki a döntésének meghozatalában. A héten félreálltam a másik nő útjából, miután meg tudtam, hogy ugyanazt a férfit szeretné. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy harcolgassak bárkivel is. Kettőnk közül az ő helyében én is a másik nőt választanám, így könnyebb lesz feldolgoznom a veszteséget, hogy önként mentem bele.

Így teljes mértékig megértem a kérdezőt. Viszont ő szerintem, a szubjektív megítélésem szerint, rosszul tette, amit tett.

2023. nov. 19. 07:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekünk a kontinensnyi távolság miatt nem működhetett volna... Pedig ő volt A férfi az életemben, és azóta is (pedig csak néhány napon keresztül beszélgettünk, kv-ztunk, és csók, semmi több).

Azóta már van barátom, akit szeretek, de azt a pasast sohasem verem ki a fejemből, míg élek ;)

2023. nov. 19. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt kifejthetnéd bővebben. Tehát most aszexuális vagy? Mert ez önmagában különbség lehet..
2023. dec. 18. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!