Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki használt engem?
Mesismerkedtem egy férfival.
3. Randi után egy parfümöt kért tőlem ajándékba.
A 4. randin nem vettem meg a parfümöt mert korainak és egy kicsit drágának találtam a parfümöt.
Az 5. randira azt mondta nem jön el, ha nics parfüm, mert ez idáig csak ezt az egy apróságot kérte tőlem. Ez nekem rosszul esett, de megevttem neki az ajándékot.
1 hónap múlva megint elő állt a parfümös hülyeségével vettem neki még egy parfümöt, de becsaptak engem is.
A parfüm hamis volt.
Tegnap este rám írt, hogy ő már nem akar nem látni, de ne értsen félre.
A válaszom ez volt miért? Mi az oka. De tiszteletben tartom a döntését, és közöltem vele már múltkor az is csúnya, hogy volt érzelmileg zsarolt, ha nem veszik neki parfümöt, akkor nem találkozik velem.
Nagyon csúnyán beszéltem vele és sok mindent mondtam.
Ő csak annyit mondott stop állítsam le magam, mert nem akar megbántani.
Ő beteg és kórházban van, és neki szarul esik az, hogy én hamis parfümöt vettem neki, mert ő minőségi férfi.
Erre ez volt a válaszom, hogy én is minőségi ember vagyok és értékesnek tartom megam, de neki fontosabb egy parfüm mint én. És le tiltott erre engem.
Hát ő!
Amúgy sokat jártok tesco parkolóba? Nem kellene mindennek bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!