Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külsejű nőbe/férfibe voltál szerelmes életed során?
Figyelt kérdés
Linkelj kérlek képet hozzá hasonlóról! Nem baj, ha plátói volt, csak az érdekel, milyen típus váltotta ki ezt az érzést. A képhez írd oda légyszíves a korod, nemed is. Pl. ha szőke,babaarcú volt, akkor szőke babaarcút linkelj, ha sovány magas volt, akkor sovány magasat. Plátói sztárszerelmeket hagyjuk, de persze ha sztárra hasonlított a szerelmed, belinkelheted a sztár képét.2023. nov. 10. 18:06
11/13 anonim válasza:
Talán a Channing Tatum izmok és elálló fül nélkül, vagyis oké nem izmok nélkül de kb harmada izmokkal.
12/13 anonim válasza:
A magas, skandináv típusú férfiak a gyengéim és az eseteim, kár, hogy itthon ez kb. fehér holló kategória.
Viszont egyetemen rögtön összejöttem egy dán sráccal, szóval happy end.
20, nő
13/13 anonim válasza:
Exem kb. 180 cm magas volt, 95 kiló körül, göndör hajjal, pocakos, barna szem, szőrös test
Életem legnagyobb szerelme 174 cm volt, kopasz, szakállas, zöld szemű, izmos karokkal és lábakkal, szintén szőrös testtel
Képet nem tudok mutatni sajnos, de amúgy nem a kinézetük miatt szerettem meg őket.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!