Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külsejű nőbe/férfibe voltál szerelmes életed során?
Ez a típus volt a gyengém...kölyök korom óta. Főleg, ha 10-20 évvel idősebb volt nálam. 90% ilyen barátnőim voltak. [link]
38F.
Eleinte sötét típusok jöttek csak be mert az első szerelmem is az volt a 2.is.
A hajukat is ugy hordták hogy tincs lóg a homlokukba:)
(Es tartottam a szőke kékszemuektol mert anyám az és ő e vasöklü asszony..)
Kb olyan Elvis-esek voltak akikkel jártam, mint itt
Aztán életem első kékszemű de rosszfiúja es hatalmas szerelem, ő meg leonardos mint itt:
Aztán a másik keményfiúval nagyszerelem:)(benne azt imádtam hogy ugyanolyan vékony mint én mintha egyek lennénk :))
Nemigen találok hasonlót de olyan "sittes" vopt az arca hogy a kisebbség ránézésre is tartott tőle:D
A legutolsó nagyszerelmem meg olyan 190 es kék szemű szőke roszfiú. Aki igazolta anyámat hogy ez a típus nemnormális.
Nem találok hasonlót képet. (Nem gyúrva izmos hanem alapból természetesen csak de bivalyerős és ki is van képezve)
És mindegyik érzelmes szerelmes hűséges típus♡ szép emlékek.
2.vagyok
Az első pasijaim nemcsak elvis-esek, hanem mint john Travolta is a grease-ben.
Fekete haj rosszfiús külső.
De tényleg hatalmas a szívük is mint a filmekben :)
Később már kezdtem elfogadni a világosabb "feelinget" is de azokat sokáig nem éreztem "magaménak", hogy a másik felem. Az első aki a Leonardos tudott csak megnyitni :)
Mindig is a barna szem-bőr-haj tetszett igazán. Mindig ezt a típust néztem meg és ez vonzott a legjobban. Majdnem az egész féfri aki tetszett és az első szerelmem így nézett ki: sötét dús haj, szakál, sötét szemek, közepes magasság, vékonyabb-enyhén izmos alkat. Keskenyebb arc. Sosem tetszett ha valaki túl nagydarab, túl magas, szőke-kék szemű.
Mit ad az Isten, most annyira oda vagyok egy szőke, kék szemű, nagydarab, 190 cm, mackosabb testalkatú férfiért, hogy 5 másikért nem cserélném le az előző kategóriából. Annyira tetszik minden rajta úgy ahogy van...sosem akarnám hogy másképp nézzen ki... :)
Crushom sok volt, de akinél tényleg beütött a rózsaszín szemüveges szerelem úgy, hogy kb. funkcionálni sem tudtam, az a volt férjem volt, full úgy néz ki, mint a Caligula's horse énekese:
Ehhez hozzájönnek az illatok, a gesztusok, stb. Még válás után is meg tudott vadítani, ezért szakítottuk meg a kapcsolatot teljesen, pedig jó ember, annak ellenére, hogy kicsit sem illettünk össze. Magassarkúban magasabb voltam nála, de öntötte magából a tesztoszteront. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!