Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy ugyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ugyan tudom hogy nem erdeklem a lányt, nem akar velem beszélgetni, mégis allandoan rá gondolok és nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Az a gond ,hogy minden nap latom, ez is nehezíti a helyzetemet.

Meg sose volt barátnőm, nagyon tetszik ez a lany, de nem erdeklem, mégse tudom elfelejteni, hiába próbálom ezt magamra erőltetni

2023. nov. 8. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es válaszoló biztos állandó gyakorizó, hogy ilyen szépen összerakta neked a nő nevében a storyt.

Azért van ez veled kérdező, mert baromira ráérsz ezen agyalni, rágódni. Megoldás lehet, ha lefoglalod magad más tevékenységekkel. Ezen más tevékenységek közben beleakadhatsz olyan nőbe, aki szintén érdekes számodra és aki viszonozza ezt.

márc. 20. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyetlen más nő sincs ezen a munkahelyen aki valamennyire szintén tetszik neked?
márc. 29. 11:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Van egy másik is, de ugyanez a szitu. Senkivel nem beszel, magának való.
márc. 29. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13. Na neee! Ezt már nem hiszem el bocsi. 😂
márc. 29. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy menj oda hozzá és mond meg, hogy meg akarod dugni, vagy ha ehhez nincs merszed válts munkahelyet.
máj. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!