Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokkal ugyan úgy kell beszélgetni mint a fiúkkal?
Nem tudom. Én féfiakkal sem beszélek prosztó módon, és olyan nőkkel szeretek randizni, akiknek van valami a fejében, így nem csak a legújabb sztárpletykákról tudunk beszélni.
Igen, azt hiszem, hogy ugyanúgy lehet, mint a férfiakkal, ha a férfiakkal is megfelelő módon beszélsz, és a nőkből is olyat keresel, akit érdekel a világ.
Az a baj, hogy nem lehet velük másként beszélni, mint egy nővel. Nem lehet 2 szóval letudni a választ, mert újab 100 kérdés nyílik a fejében.
Ha azt mondom egy ff-nek, hogy alma, akkor vagy egy gyümölcsre vagy egy laptopmárkára vagy egy elhízási típusra gondol, és pont.
Ha egy nőnek azt mondom, hogy alma, akkor elkezd morfondírozni: Miért az almát mondtam? Talán nem volt jó az almafőzelék a múlt héten? Esetleg az alakjára célzok (persze, híztam egy kicsit), vagy valami almás nekem - vajon mi nem tetszik?! Lehet, hogy egy nőnek a neve jutott eszembe - lehet, hogy megcsalom?! ...
Egyszerűen mindent mindenhez kötnek, kulminálnak. :)
5: szomorú, hogy ilyen nőkkel találkoztál... de ne feledd, te hívtad őket randizni
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!