Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szerelmes egymásba milyen a tekintetük amikor egymásra néznek,és ezt észre veszik rajtuk a kívül állok?
Volt egy eset, mikor azt gondoltam, hogy tök jól titkolom az érzéseimet a másik irányába. Tévedtem, 2 ember is rájött, pedig tényleg igyekeztem "profinak" tűnni, mint akinek semmi sem vonhatja el a figyelmét a munkáról. Mármint, konkrétan a munkámat becsülettel elvégeztem, viszont bármikor megláttam őt, hátassal volt rám. Sohasem tudtam meg, hogy részéről volt -e ebben több.
Szóval akik megfelelő emberismerettel rendelkeznek, azok simán ki tudják szúrni az ilyet.
Felmondtam. Nem érzett semmit, amivel nem lett volna baj, részemről nem lett volna harag (persze nyilván fájt a visszautasítás), csináltam volna a dolgomat tovább.
Bunkó lett, ki akart fúrni gondolom, így év elején felmondtam.
Néha úgy érzem, hiányzik, de aztán a józanabbik felem emlékeztet arra, hogy ő sohasem érzett irántam semmit, a szexuális vonzalom meg nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!