Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember szerelmes egymásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szerelmes egymásba milyen a tekintetük amikor egymásra néznek,és ezt észre veszik rajtuk a kívül állok?

Figyelt kérdés

2023. nov. 6. 07:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki igen, van, aki nem.
2023. nov. 6. 07:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy eset, mikor azt gondoltam, hogy tök jól titkolom az érzéseimet a másik irányába. Tévedtem, 2 ember is rájött, pedig tényleg igyekeztem "profinak" tűnni, mint akinek semmi sem vonhatja el a figyelmét a munkáról. Mármint, konkrétan a munkámat becsülettel elvégeztem, viszont bármikor megláttam őt, hátassal volt rám. Sohasem tudtam meg, hogy részéről volt -e ebben több.

Szóval akik megfelelő emberismerettel rendelkeznek, azok simán ki tudják szúrni az ilyet.

2023. nov. 6. 07:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig veszem észre, de általában feltűnik.
2023. nov. 6. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ragyog a szemük.
2023. nov. 6. 08:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták: csillog a szemük.
2023. nov. 6. 09:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2-es válaszoló es hogyan tudtal igy egy helyen dolgozni vele,hogyan múlt el?
2023. nov. 6. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
#2 Érdekes ez az emberismeret, mert nekem meg többször felhozták, hogy "Tetszik neked XY?" "Bejön neked XY?" csak mert egy hullámhosszon voltunk az adott nővel és jókat beszélgettünk.
2023. nov. 6. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Felmondtam. Nem érzett semmit, amivel nem lett volna baj, részemről nem lett volna harag (persze nyilván fájt a visszautasítás), csináltam volna a dolgomat tovább.

Bunkó lett, ki akart fúrni gondolom, így év elején felmondtam.

Néha úgy érzem, hiányzik, de aztán a józanabbik felem emlékeztet arra, hogy ő sohasem érzett irántam semmit, a szexuális vonzalom meg nem számít.

2023. nov. 6. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
2es voltam.
2023. nov. 6. 10:51
 10/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Szerinted szavakkal le lehet írni egy szerelmes ember pillantását? Erre még szépirodalom nagyjai sem képesek.
2023. nov. 7. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!