Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már plátói beteljesületlen szerelmetek, ha igen, hogy tudtatok túl lenni rajta?
Figyelt kérdés
Ráadásul kollegina akivel napi szinten együtt vagyok...egy irodában..2023. okt. 31. 09:46
1/12 anonim válasza:
Ezek fellàngolàsok, le tudom magamban rendezni
2/12 anonim válasza:
Igen, volt. Úgy lettem túl rajta, hogy jött egy "igazi" :-)
3/12 anonim válasza:
Persze, mindig van. Mikor elmúlik egy, akkor már szinte hiányzik, hogy legyen. Engem mindig az ismeretlen újdonság megismerésének és meghódításának vágya visz erre az útra. De aztán mindig ledumálom magammal, hogy jó jó, de...
4/12 anonim válasza:
Nekem csak az tud segíteni, ha jön valaki, aki képes felülmúlni, és vele lehetőleg be is teljesül. Ebből sejtheted, hogy krva hosszú idő alatt és nehezen lépek túl egy-egy ilyenen, az értékes évek meg csak telnek...
5/12 anonim válasza:
Idovel halvanyul az illuzio es jon egy olyan aki megtori a varazst. Ha amugy van eleted, akkor ez viszonylag hamar bekovetkezik. Ha nincs es egesz nap a 4 fal kozott ezen porogsz, akkor valoban el lehet cseszni vele eveket is. Ne legy hulye, lepj tovabb, elj.
6/12 anonim válasza:
Milyen viszonyban vagytok a kolleginával? Miért nem lehet szerinted viszonzott? Nagy a korkülönbség?
7/12 A kérdező kommentje:
6. Nagyon jó baráti viszony van sokat beszélünk sokat nevetünk nincs nagy korkülönbség de ő ismerkedik valakivel
2023. okt. 31. 16:55
9/12 A kérdező kommentje:
8. Milyen meglepő, akkor nem lenne plátói...
2023. okt. 31. 17:03
10/12 anonim válasza:
9, úgy értettem, hátha meséli neked, hogy ismerkedik valakivel, közben meg te vagy az. De akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!