Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 15 éves évfordulóra snassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves évfordulóra snassz egy vacsora egy fancy helyen?

Figyelt kérdés

Nem házassági, csak ennyi ideje "vagyunk hivatalosan együtt"-jellegű évforduló.

Mind a kettőnk, de főleg a szebbik felem, inkább a visszafogott, meghitt ünnepléseket kedveli. Amúgy is gyakran járunk randizni ide-oda, mind a ketten szeretjük a hasunkat, és az efféle kulináris programokat - ezért szeretném ezt az alkalmat valamivel emlékezetesebbé tenni.

Mivel tudnám esetleg feldobni az estét? Ismertek kevésbé ismert, de annál "romantikusabb", hangulatosabb - konyháját tekintve különlegesebb helyeket a Dunántúlon?

Köszi!

2023. okt. 29. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Én ilyen hosszú idő után azért, ha telik rá, nyilván, egy vacsora mellé valami maradandóbb ajándékot is adnék... főleg ha amúgy is jártok étterembe (én azt vettem le abból, hogy szeretitek az ilyen programokat, hogy nemcsak sátoros ünnepeken jártok). Nem feltétlen méregdrága ékszerre gondoltam, félreértés ne essék.
2023. okt. 29. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Dehogy snassz. 15 év után sok kapcsolat ott tart hogy visznek egy doboz bonbont maximum.

Szóval sztem nagyon is értékelni lehet egy finom vacsorát.

2023. okt. 30. 09:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, illetve a megerősítést! Végül egy pár freywille fülbevaló (nagyon szereti az art nouveau-t), mint maradandó, és Füred mellett döntöttem. Remélem betalálok
2023. okt. 30. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!