Milyen ételt készítsek páromnak évfordulóra?
Meghitt romantikus vacsorára gondoltam otthon, sajnos sosem készítettem még főtt ételt, ezért lenne ez extrán meglepetés számára.
Milyen levest és főételt csináljak, ha nem vagyok mesterszakács?
Gondoltam húslevesre, mert az tuti befutó és nem is nehéz csak hosszú a főzési idő, emellé marhapörkölt fűszeres steakburgonyával meg valami savanyúval vagy marinált lilahagymáva.
Vélemény? :D
Ha bevállalsz elsőre egy húslevest és egy marhapörköltet, és olyan szót használsz, mint "marinált", akkor nem lehetsz elveszett a konyhában. :)
Jó választás, amit írsz. Persze mindkettő húsos étel. Ha ez Nektek nem gond, akkor teljesen rendben van, de a húsleves helyett egy zöldségleves is jó lehet.
Vagy a húsleves után mondjuk egy gombapörkölt, többféle gombából (persze ez anyagi kérdés is).
Vagy egy gulyásleves után egy egyszerű túrós csusza. Ha a pörköltet el tudod készíteni, akkor a gulyásleves sem okoz gondot.
Esetleg tudtok ajánlani konkrét receptet ezekhez? Húsleveshez, fokhagymakrémhez, marhapörihez...
Aznapra már előkészítenék minden hozzávalót pontosan olyan mennyiségben ahogy azt a receptek előírják.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!