Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen vacsora illik az 1 éves évfordulóra?
A párommal decemberben ünnepeljük az 1 éves évfordulónkat és azon agyalok már egy ideje, hogy milyen vacsorát kellene főznöm? Milyen étel illik ilyen alkalomhoz a legjobban??
Válaszokat előre is köszönöm :)
Valami alkalomhoz illő kellene...
A hortobágyi vagy a grill olyan hétköznapi
Egészségügyi szempontból legyetek körültekintőek.
Szerintem ne vállaljátok túl magatokat.Nehogy hasmenés vagy más probléma alakuljon ki.
én valami egyszerűbb mégis exkluzív ételt választanék, és hozzá valami enyhén édes desszertet és egy beszélgetős bort :)
a konkrétumhoz ismerni kellene az ízlésetek
Karotta krémleves parmezánnal,
almás rokfortos hal rakott római tálban,
fekete erdő torta, Pierre Hermé módra.
Bor.
Szia! Nekünk májusban volt, ezt készítettem:
- Hawaii szelet
húst elősütöttem kicsit, majd tepsibe tettem, raktam rá sonkát, ananászkarikát (ezt félbevágtam), és besamel mártással leöntöttem, arra meg sajt, és hagytam sülni. Hasonlít a Dubarry-szeletre, csak kicsit átvariáltam :)
- krokett volt a köret, ezt lehet mélyhűtötten venni és kisütni, de házilag is lehet
- a süti meg ez:
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!