Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki sosem mondja a párjának h szeretlek, miert nem mondja?
Figyelt kérdés
Nyilvan nem arra gondolok aki szar kapcsiban él hanem ahol jol megvannak.2023. okt. 28. 18:12
4/11 anonim válasza:
Mert nem szeretem.
Jól megvagyunk amúgy, 11 éve, 2 gyerekünk is van, de sosem szerettem
5/11 anonim válasza:
Van, aki inkább tettekkel fejezi inkább ki.
Én is nyálasnak tartom e szót.
6/11 anonim válasza:
Minek mondjam? Ha nem veszi észre, akkor nem sokat ér az a kapcsolat.
7/11 anonim válasza:
Nem tudja kifejezni az érzéseit (szavakban)
8/11 anonim válasza:
Mert gátlásos ebben, amolyan örök gyerek lélek aki ezt "cikisnek" tartja. Ismerek ilyet, nagyon szeretik egymást amúgy és a férfi ilyen természetesen. :)
9/11 anonim válasza:
Inkább ne mondja, de éreztesse.
Nekem is mondták,volt öt percenként.Akkor is,amikor aztán egyszer csak elhagyott...de azért szeret,azt mondta :)
Na,ez egy kalap xar.
10/11 anonim válasza:
Röviden annyit tudnék mondani hogy "nem jön a számra"😅
Párom nagyon sokat mondja. Mi otthon gyerekkoromtól nem szoktuk mondani, de annál inkább éreztetni. Én is ez a fajta vagyok.
Előző kapcsolatomban egy idő után mondogattam, de olyan volt mintha attól kezdve romlott volna meg minden. Biztosqn bebeszélem de jobb nekem így hogy nem mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!