Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő még ilyen hatással nem volt rám, és gyanítom nem is lesz. Mit tegyek, hogyan szabadulhatnék a hatása alól?
29:
Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok valláskárosult, mert legalább nincs olyan prosztó stílusom és alpári mocskos szám mint neked.
30:
Nem tudom miből jutottál erre a következtetésre, de nem vagyok az.
Dehogynem rosszból, különben meg sem kérdezted volna. Te nem ugxanaz vagy mint a rosszindulatúan frusztált alpári 29? Akkor ezzel az erővel már...
33:
Olyan helyen dolgozom, hogy muszáj viszonylagosan jól fogalmaznom, így nevezhetjük ezt szakmai ártalomnak. :)
Elnézést a kirohanásomért, csak az ilyen frusztrált emberek mint az előző néha kibillentenek a béketűrésből.
35
Köszönöm a jó tanácsot, de sajnos én ezen már túl vagyok és folyamatosan visszatérek hozzá érzelmileg. Úgy érzem kikeszit ez az egész idegileg...
Tudom, hogy a megszállottjává váltam ennek a témának, de egyszerűen nem tudok szabadulni tőle! Van ebben egyfajta kényszeresség is. Folyamatosan a képeit nézem.
Nézd, nem szívesen leszek ilyen nyers, mert kedvesnek tűnsz a hozzászólásaid alapján, de valakinek ki kell mondania, mert nőként olvasva ez nagyon durva.
Te mentálisan beteg vagy. Ez a nő egyértelműen kényelmetlennek találta a közeledésedet, azért hátrált ki a veled való beszélgetésből is, és garantálom, hogy közömbös feléd. Érdekesnek találhatott, mint személyt, ezért beszélgetett veled, de ez nem azt jelenti, hogy akart tőled bármit romantikus vagy szexuális értelemben, és teljesen elijesztetted a viselkedéseddel (jogosan).
Mi az, hogy "véletlenül" arra sétáltál, ahol épp beszállt a kocsijába, miért van idézőjelben? Ugye nem követed, te eszement? Mi van a fejedben, hogy képet hordasz róla a tárcádban, és kinyomtattad a képét a hálószobád falára, az engedélye és tudomása nélkül? Normális vagy? Ha ezeket megtudná, garantálom, hogy távolságtartásit kérne ellened, és ki is tudna rúgatni, ha egy helyen dolgoztok (jogosan).
Amit csinálsz, egészséges ember nem csinál. Ez a nő neked senki, nem ismered, ráadásul már az alap ismerkedés elején jelezte feléd, hogy ő nem akar tőled semmit.
Ne kontaktáld, ne nézd, dobd ki a képét. Hagyd békén. Kezdj el pszichiáterhez járni és vedd nagyon komolyan, mert hozzád hasonló eseteket láttunk már a hírekben és, meg gyilkossági-nyomozós sorozatokban is.
Én nem is ismerlek személyesen, nem utánam koslatsz, mégis kirázott a hideg, és adott egy nagyon kellemetlen veszélyérzetet, ahogy elolvastam, amit írsz. Garantálom, hogy a nő nálam sokkal jobban érzi ezt, amikor meglát téged, szállj le róla, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!