Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha szexkapcsolatban a nő születésnapodra venne neked ?
Egy Hugo Boss eredeti bőr szíjat( 30 ezer) egy Tommy Hilfiger sapkát, egy bögrét , egy pár vicces zoknit és egy képeslap is lenne a dobozban amin szerelmes üzenet áll.
Csak szexkapcsolat, az is nagyon mérgező. Kesze kusza ...
Én többet szeretnék, ő egyenlőre nem.
Ez már túlzás ?
Te elfogadnad egyáltalán?
"Még talán egy kis bűntudatot is keltek majd benne"
Ezzel az egy mondatoddal mindent leírtál magadról. Fúj!
Nincs rászorulva , neki is van pénze .
És nem akarom megvenni ,hanem megmutatom neki mégegyszer és utoljára hogy szeretem.
"megmutatom neki mégegyszer és utoljára hogy szeretem."
És ezt anyagi dolgokkal, tárgyakkal akarod bizonyítani? Nem egyszerűbb egy őszinte beszélgetés?
Önmagában az ajándékozás is a szeretet kifejezése, de más a célja. (És persze olyat adj, ami pont neki tetszene, hiszen te ismered... nem mi.) De nálad ez nem szeretet, hanem játszma, ha bűntudatot akarsz kelteni. A szeretet a másik érdekét nézi, nem birtokolni akar meg irányítani, hanem szabadságot ad, támogat, azaz a másik tud melletted fejlődni és bátran önmaga lehet.
Érdemes lenne pszichológushoz járnod, mert nagyon bele vagy süllyedve valami rossz minta labirintusába - hatalmi harc, szexualitás, üzlet... ezek nem egyenlőek a szeretettel. Meg kellene tanulnod, hogy ne olyasmire vágyj, ami mérgező, azaz rossz neked vagy a másiknak, mert ha győzöl rajta (pl. megveszed) vagy őt teszed bántalmazóvá önsajnáltatással, akkor nem lesztek egy csapat, hanem egymást maró ellenfelek.
16, köszönöm a válaszod .
Valamilyen mértékben bizonyára igazad van és nem tudom hogy említettem e már , de anno kapcsolatnak indult az egész csak sok butaságot mondtam az elején , nagyon nyomultam, ezért eldöntötte hogy vagy csak szex vagy semmi.
Ezért belementem de számomra mindig több volt a szexnel.
Az utóbbi hónapokban nagyon sokat veszekedtunk az eltérő célok miatt és mindketten úgy éreztük hogy én erőltettem az egészet.
Nemrég mondtam neki hogy csak egyszer az életben legyen velem kedves mintha semmi rossz nem történt volna és látni fogja hogy mennyire más lesz a kapcsolatunk .
Nem szokott atjonni ( 50 km egy út ,tehát 100 km oda -vissza ) ha nincs szex ,de tegnap megkértem hogy jöjjön át , beszélgessünk anélkül hogy szex lenne ( egészségügyi okok miatt épp nem.megy )
Atjott, nagyon kedves volt .
Hozott egy kisebb ajándékot , egy üveg bort, ezt már hónapok óta nem tette .
Gyönyörű,kellemes esténk volt.
Persze megpróbálok nem túl sokat látni az egészbe mert az is lehet hogy érzi hogy lassan feladom és fél hogy nem lesz meg a szokásos ingyen ..... .... És nem akar mást keresni szexre meet jelenleg nincs rá ideje .
Másrészt megpróbálom nem negatívan látni az egészet ...
Hétfőn az ajándékot mindenképpen megkapja mert szívből vettem , és remélem tetszeni fog neki
Utána várok 1-2 hetet és leülök vele megbeszélni hogy mi legyen kettőnk között
Ha még mindig úgy gondolja hogy csak szex , akkor tovább állok mert ez a kis rövid életem ennél számomra sokkal értékesebb minthogy egy ilyen kapcsolatban szenvedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!