Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha az egyik fél ilyesmiket kérdez egy szexkapcsolatban/baràtsàg extràkkal kapcsolatban, akkor abból a másik gondolhatná, hogy kezdenek érzèsei lenni, nem?
Olyasmiket, hogy mi van köztük, akar-e egyàltalàn kötődni, neki ez csak szex-e, meg hasonlók.. Ennek hatására, a pasi egyszer megkèrdezte, hogy akarok-e párkapcsolatot, de èn zavartan rávàgtam, hogy nem.. Mert szerintem, ha màr úgy kell belőle kihúzni ezt a dolgot, az màr régen rossz.
Köszi, előre is!
Lehetséges, valóban.. :/
Köszi a választ!
Igen, elég levágós, hogy kezdesz érezni. Gondolta megkérdezi őszintén, hogy mit akarsz, de te hazudtál:D
Lelkileg nem fogod bírni ezt így tovább. Szerintem mondd el az érzéseid, nincs vesztenivalód. Vagy megpróbáljátok komolyabban, vagy amúgyis vége lenne
Köszi a választ.
Màr vége van köztünk. Sosem akart tőlem komolyabbat. Azt mondtam neki, hogy inkàbb hagyjuk a dolgot, mire ő: "Igazad van" -úgyhogy, no comment..
#4: Sajnálom, ez elég rideg válasz volt tőle. De sebaj, lesz majd más:)
Jobb is lesz a szex olyannal, akinél már nem feszülsz az érzelmeken. Vagy olyannal, akivel kölcsönös az érzelem:)
Ez kedves, köszönöm. :)
Sajnos màr egyre kevésbé hiszek ebben, de igyekszem..
Igen, ő inkàbb az előbbi volt.. :/
De azt is mondta pl., hogy ez köztünk nem csak szex, hanem lelki része is van, mert pl. beszélt nekem a betegségéről, amiről a szüleinek sem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!