Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha az egyik fél ilyesmiket kérdez egy szexkapcsolatban/baràtsàg extràkkal kapcsolatban, akkor abból a másik gondolhatná, hogy kezdenek érzèsei lenni, nem?

Figyelt kérdés

Olyasmiket, hogy mi van köztük, akar-e egyàltalàn kötődni, neki ez csak szex-e, meg hasonlók.. Ennek hatására, a pasi egyszer megkèrdezte, hogy akarok-e párkapcsolatot, de èn zavartan rávàgtam, hogy nem.. Mert szerintem, ha màr úgy kell belőle kihúzni ezt a dolgot, az màr régen rossz.

Köszi, előre is!

2023. aug. 27. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de letojja, mert úgyis a másik lefexik vele.
2023. aug. 27. 21:48
 2/12 A kérdező kommentje:

Lehetséges, valóban.. :/

Köszi a választ!

2023. aug. 27. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Igen, elég levágós, hogy kezdesz érezni. Gondolta megkérdezi őszintén, hogy mit akarsz, de te hazudtál:D

Lelkileg nem fogod bírni ezt így tovább. Szerintem mondd el az érzéseid, nincs vesztenivalód. Vagy megpróbáljátok komolyabban, vagy amúgyis vége lenne

2023. aug. 27. 22:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Màr vége van köztünk. Sosem akart tőlem komolyabbat. Azt mondtam neki, hogy inkàbb hagyjuk a dolgot, mire ő: "Igazad van" -úgyhogy, no comment..

2023. aug. 27. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Most lett vége, vagy még a kérdés kiírása előtt?
2023. aug. 27. 22:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Jóval korábban, sajnos.. :/ Csak èn még mindig nehezen teszem rajta túl magamat.
2023. aug. 27. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:

#4: Sajnálom, ez elég rideg válasz volt tőle. De sebaj, lesz majd más:)

Jobb is lesz a szex olyannal, akinél már nem feszülsz az érzelmeken. Vagy olyannal, akivel kölcsönös az érzelem:)

2023. aug. 27. 22:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez kedves, köszönöm. :)

Sajnos màr egyre kevésbé hiszek ebben, de igyekszem..

2023. aug. 27. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze. Egyértelműen akkor érdeklődik valaki ilyenek iránt, ha vevő lenne a kapcsolat komolyabbra fordítására. Csak ez a másikat nem igazán fogja meghatni, ha ő nem szeretne többet, helyette inkább kedvesen eljátssza majd a tudatlant, vagy keményen leszögezi, hogy neki ez ugyanúgy nem több puszta szexnél.
2023. aug. 27. 23:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, ő inkàbb az előbbi volt.. :/

De azt is mondta pl., hogy ez köztünk nem csak szex, hanem lelki része is van, mert pl. beszélt nekem a betegségéről, amiről a szüleinek sem szokott.

2023. aug. 28. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!