Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha az egyik fél ilyesmiket kérdez egy szexkapcsolatban/baràtsàg extràkkal kapcsolatban, akkor abból a másik gondolhatná, hogy kezdenek érzèsei lenni, nem?

Figyelt kérdés

Olyasmiket, hogy mi van köztük, akar-e egyàltalàn kötődni, neki ez csak szex-e, meg hasonlók.. Ennek hatására, a pasi egyszer megkèrdezte, hogy akarok-e párkapcsolatot, de èn zavartan rávàgtam, hogy nem.. Mert szerintem, ha màr úgy kell belőle kihúzni ezt a dolgot, az màr régen rossz.

Köszi, előre is!

2023. aug. 27. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez sajnos egy kifejezetten nőknek imponáló duma, hiszen azt sugallja vele kapcsolat nélkül is, hogy különleges vagy számára. Ne dőlj be neki, attól ez még ugyanúgy nem kapcsolat, ugyanúgy nem fog feléd semmilyen szinten elköteleződni, ha olyan kedve tartja akkor mással is le fog feküdni, sose fogod tőle azt az érzelmi biztonságot, szeretetet, törődést, romantikát, stb megkapni, ami egy kapcsolatban természetes lenne.

2023. aug. 28. 01:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is így látom, sajnos..:/ Köszönöm!
2023. aug. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!