Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most mennyivel szeret kevésbé vagy ez pontosan mit jelent?
Figyelt kérdés
A baràtnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt és a napokban találkoztunk,moziztunk,együtt voltunk kettesben meg minden…másnap làttam h valami van vele…de alig akarta elmondani végül elmondta…tulságosan ragaszkodó(ő is az volt,alig tudtunk elvállni) vagyok és hogy elmúlt nála a rózsaszín köd…meg h nem kellene sülve főve együtt lennünk,meg sokat beszélünk és ez neki most fura…azt mondta h senkit nem szeretett eddig jobban mint engem és ez nem változtat semmin….de én félek…mert ez a csaj a mindenem és nálam a rózsaszín köd még megvan…2023. okt. 23. 07:04
21/39 A kérdező kommentje:
Eddig sem volt jó…pszihológus?Minek…az élet szar…ez a lány tette újra széppé…
2023. okt. 23. 12:36
22/39 anonim válasza:
#19: Mindegy, hogy túlságosan kötődsz, kevésbé vagy egészséges szinten. Ha 2 hónap után elmúlik az érzés akkor nem is szerelmes hanem fellángolásról beszélünk. Ami elmúlik pár hét után, maximum 1 év után. Ő neki elég volt 2 hónap. Persze ragaszkodik, lehet ő maga se tudja mit érez, de ez tuti nem szerelem. Úgyhogy ő helyette inkább magadat tedd rendbe. Nem ér annyit senki, hogy tönkremenj!
23/39 A kérdező kommentje:
Nem értetek…senki nem ért…mindegy…
2023. okt. 23. 12:38
24/39 anonim válasza:
Dehogynem értelek, a lány neked ez mentőöv, de nem lehet az senki. Felelősséget helyezzel ő rá, amikor saját magadtól kellene talpra állni. Depressziós vagy és ezen csak pszichológus segíthet és persze te magad, senki más!
25/39 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 3 éven 5x voltam apszolut magam alatt és 5x álltam fel…most jól vagyok úgy érzem bármire képes vagyok…soha nem voltam még ilyen boldog…mindig az volt az egyetlen álmom h valaki szeressen…semmi más..
2023. okt. 23. 12:45
26/39 A kérdező kommentje:
Pszihologus összekap és?Attól ha ez a lány elhagy nem lesz semmim..
2023. okt. 23. 12:45
27/39 A kérdező kommentje:
Vele 3 nap után jöttem össze…ott még miért ne alapon utána szerettem bele…ő már akkor úgy nézett rám mint soha senki 1 héttel az összejövetelünk után vallotta be nekem h szeret nem is kicsi..utána egy hétre bemutatott a szüleinek és a barátainak…ő hívatta el magát az első randira is…és akkor most miért van ez…
2023. okt. 23. 12:48
28/39 anonim válasza:
De lehet, csak rajtad múlik. Lehetnek barátaid, ismerőseid, sőt új barátnőd is. Nem ő az egyetlen lány a világon! Viszont ez a lány helyett inkább hobbikat űzhetnél amelyek által új embereket ismerhetsz meg, eljárni szórakozni és ilyesmik.
29/39 anonim válasza:
#27: Pontosan olyan a fellángolás, hirtelen jön és hirtelen megy. Nem szerelmes ő beléd egyáltalán.
30/39 A kérdező kommentje:
De minek?Attól én nem vagyok boldog…közömbös vagyok az emberekkel…van hobbim…számitógépek…szórakozni?Minek!Gyülölök bulizni…egy miatt jártam bulikba azért h félholtra igyam magam és elfelejtsek mindent
2023. okt. 23. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!