Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel most mennyivel szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel most mennyivel szeret kevésbé vagy ez pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés
A baràtnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt és a napokban találkoztunk,moziztunk,együtt voltunk kettesben meg minden…másnap làttam h valami van vele…de alig akarta elmondani végül elmondta…tulságosan ragaszkodó(ő is az volt,alig tudtunk elvállni) vagyok és hogy elmúlt nála a rózsaszín köd…meg h nem kellene sülve főve együtt lennünk,meg sokat beszélünk és ez neki most fura…azt mondta h senkit nem szeretett eddig jobban mint engem és ez nem változtat semmin….de én félek…mert ez a csaj a mindenem és nálam a rózsaszín köd még megvan…
2023. okt. 23. 07:04
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Ő az első barátnőm, kihúzott a sz€arból…jobba embert csinált belőlem…mindent megteszek érte…mindent megbeszéltünk eddig…ő 17 én 20 évesek vagyunk
2023. okt. 23. 07:14
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha fura neki, hogy sokat beszéltek, akkor minek neki kapcsolat?
2023. okt. 23. 07:21
 3/39 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt fura..
2023. okt. 23. 07:21
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek meg. Ez így nem szerelem a részéről.
2023. okt. 23. 07:35
 5/39 anonim ***** válasza:
Adj neki teret, hogy döntse el mit szeretne. Valószínűleg nem az a személy, akivel hosszútávon boldogok lehettek, így lelkileg készülj fel a legrosszabbra! 2 hónap nagyon rövid idő, hogy ennyire másképp tekintsen a kapcsolatra.
2023. okt. 23. 07:37
 6/39 A kérdező kommentje:
Nem tekint igazából másképp a kapcsolatra…lelkileg nem tudok felkészülni tul sok szar ért az elmult 3 éveben…ezt nem tudnám felsolgozni…
2023. okt. 23. 08:09
 7/39 A kérdező kommentje:
Pont olyan mint eddig csak elváláskor nem ölelkezünk 40 percig,nem félt h megcsalom…meg hasonlók
2023. okt. 23. 08:10
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Megijedt, mert érzi, hogy rá helyezed a saját boldogságod terhét. Neked kell felelősnek lenned magadért, nem neki! Fel kell tudnod dolgozni azt, ha elhagy.

"lelkileg nem tudok felkészülni tul sok szar ért az elmult 3 éveben…ezt nem tudnám felsolgozni…"

Dolgozz magadon akár szakemberrel, mert ez így nem egészséges. Ezt érzi ő is, azért húzódik el.

2023. okt. 23. 08:22
 9/39 A kérdező kommentje:
De nem tudok felelősnek lenni..:mert senkim sincs rajta kivűl…a barátaimat leszartam mert arra sem volt kedvem h fellkeljek reggel…mert kivoltam…és nem ha elhagy ott vége..ebben a szar világban ő az egyetlen eddigi életem során aki nem olyan mint a többi 99%…
2023. okt. 23. 08:32
 10/39 anonim ***** válasza:
81%
Azt jelenti hogy sok vagy neki, vegyél vissza, vagy szakít.
2023. okt. 23. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!