Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most mennyivel szeret kevésbé vagy ez pontosan mit
jelent?
40 percig ölelkezni elváláskor nekem is sok lenne.
Valószínű tényleg sok vagy. Gondolom állandóan írogatsz amikor éppen nem vagytok együtt. Lehet meg is sértődsz ha nem ír vissza 1 percen belül?
Az, hogy nem féltékeny azt jelenti, hogy megbízik benned. Ez nem baj. A féltékenység csak rossz dolog, megöli a kapcsolatot.
Nem fél, hogy megcsalod? Miért félne? Nem lehet párkapcsolatban úgy élni, hogy retteg valamitől.
Egy kicsit lazíts, hagyj neki teret, foglald el valamivel magadat. Menj sportolni, vagy olvass, vagy akármi.
2023. okt. 23. 09:27
12/39 A kérdező kommentje:
De ő is ilyen volt…nem bírt elengedni ha nem irtam egyből irt hogy mizu…tudom h neki is dolgai programja van,tanul nem sértődök meg…alig találkozunk,csak egy héten egyszer vagy kétszer és akkor áldozattal jár nekem néha…
13/39 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok feltékeny…csak féltem mindentől…mert fontos nekem…sok mindent csináltam ezért hogy együtt tudjunk lenni egy héten egyszer…nem aludtam sokszor…mert màsnap
Meló volt..
Pedig jól mondják a korábbi kommentelők is, nem szabadna ennyire csakis rá alapoznod. Egyrészt ha végül balul ütnek be a dolgok, nagyon de nagyon kileszel. El fogod veszíteni az eszedet is, és ezt nem szabad. A másik dolog pedig az, hogy a túlzott vonzódás egyfajta inverz taszítást szül. Véletlen sem akarlak játszmázásra buzdítani, de nem tünt még fel pl korábban, hogy amikor mondjuk kevésbé értél rá és kevésbé tudtad keresni, akkor ő keresett téged jobban? És ugyanennek az ellenkezője is igaz, lásd ami jelenleg folyik. Túl sok vagy neki, és ha ezzel tovább szorítod akkor ő hátrálni fog. Egyre jobban. Szóval javaslom kérdező gondold át ezeket a dolgokat, magatok miatt is. A kevesebb néha több. Építsd mellette az életed és hobbizz, vagy amit csak szeretnél, de ne told túl nála a dolgokat, mert tényleg nem lesz jó vége.
2023. okt. 23. 10:50
15/39 A kérdező kommentje:
Mindig ő lépett kb…ha nem irtam 2-3 órát akkor irt h mi a helyzet…esténként vagy akár nap közben is hívott…én ritkán kerestem mivel szinte mindig beszéltünk egész nap…
Ezek alapján már lehet, hogy nem szerelmes.
2023. okt. 23. 12:28
17/39 A kérdező kommentje:
És hogyan ne alapozzak rá…kire alapozzak…nem érdekel semmi…a barátaim leszanak és ha nincsenek barátaid nem lesznek újak…ha most kevesebbet irok vagy beszélünk vagy találkozunk akkor azt fogja hinni h megbántott…mindig mindenről beszéltünk…neki én voltam az aki nem vette szarba és szerette mert az elöző kapcsolata úgy bánt vele mint egy kutyával….
18/39 A kérdező kommentje:
Akkor megmondaná…meg most is írt mert dolgom volt és kérdezte h mi a helyzet…nem értem az egészet..
19/39 A kérdező kommentje:
Amikor együtt vagyunk látom rajta h szeret…érzem…de akkor miért mult el a rózsaszín köd….csak azért mert túlságosan kötödök hozzá…ez bullshiz
"...ha nincsenek barátaid nem lesznek újak..."
Ez nem törvényszerű, te rajtad múlik és azon a személyen akivel barátkozol. Nem gondolod hogy rád férne pszichológus? Nem rosszból kérdezem, de nagyon negatívan állsz az élethez és ez így nem lesz jó.
2023. okt. 23. 12:33
Kapcsolódó kérdések: