Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szörnyen érzem magam, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem magam, miért van ez? Miért mindig olyan embert szeretek meg, akihez semennyire sem tudok vonzódni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit nagyon megszerettem. Állandóan vele lennék, vele beszélnék, jót akarok neki, érdekel mi van vele. Ugyanakkor semennyire sem izgat fel szexuálisan, nem tudnám megcsókolni, elképzelni romantikus kapcsolatban. Közben vergődök, mert vele akarok lenni, igazi társ típus, megértő, kedves. De tudom, hogy vonzalom nélkül nem lehet ebből semmi. Nem bírnék szexelni vele. Valamiért mégis imádom, fájna elengedni. Nagyon szenvedek. Hogyan szerethetek olyat, akihez nem vonzódom, mi ez? Nem barátilag szeretem.
2023. okt. 15. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
az exem pont ugyan ilyen volt, írj privátban és ki fejtem, röviden csak annyi a trükk hogy adj esélyt a pasinak.
2023. okt. 15. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kialakulhat az..
2023. okt. 15. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
#10, de, tudom, hogy bennem van a hiba. Azt is tudom, honnan ered (apa - család...). És? Semmire nem megyek vele, hogy tudom, a vonzalom nem irányítható tudatosan. Akárhogy erőltetem, akkor sem fog vonzani a legkiválóbb jellemű ember sem. Az fog, akinek nem kellek vagy bánt. Ez van. Nyilván nem megyek bele ilyenekbe, ez már döntés kérdése. De attól még nem fogom jól érezni magam, és továbbra sem fog összejönni olyan, akivel vonzalom is van és emberileg is szuper.
2023. okt. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!