Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szörnyen érzem magam, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem magam, miért van ez? Miért mindig olyan embert szeretek meg, akihez semennyire sem tudok vonzódni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit nagyon megszerettem. Állandóan vele lennék, vele beszélnék, jót akarok neki, érdekel mi van vele. Ugyanakkor semennyire sem izgat fel szexuálisan, nem tudnám megcsókolni, elképzelni romantikus kapcsolatban. Közben vergődök, mert vele akarok lenni, igazi társ típus, megértő, kedves. De tudom, hogy vonzalom nélkül nem lehet ebből semmi. Nem bírnék szexelni vele. Valamiért mégis imádom, fájna elengedni. Nagyon szenvedek. Hogyan szerethetek olyat, akihez nem vonzódom, mi ez? Nem barátilag szeretem.
2023. okt. 15. 20:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Akik nem vonzók azok mind valahogy olyan rendes megértő empatikus jófejek.

Nem véletlenül..🤣

2023. okt. 15. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Majd egyszer sikerül olyan férfit találnod, akiben mindkettő megvan.
2023. okt. 15. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Fiatal vagy még, gondolom. Ezt úgy hívják, hogy barátság, amit leírtál, barátként szereted, törődsz vele.

Majd eljön az az ember is, akihez vonzódni fogsz, hidd el, tudni fogod, ha találkozol vele. :-)

2023. okt. 15. 20:13
 4/13 Noren1989 ***** válasza:
32%

Vmi kib@szottul el van cseszve az agyadban.

A csalàdmodelled normàlis?

Gyerekkorod jól telt, nem bàntottak?

2023. okt. 15. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:

A családom nem bántott, az iskolában bántalmaztak, de az nem a családmodellhez tartozik.

Mi van elcseszve?

Amúgy nem vagyok olyan fiatal, 21 vagyok.

2023. okt. 15. 20:21
 6/13 A kérdező kommentje:
#3 de vannak barátaim, hozzájuk nem ragaszkodom ennyire.
2023. okt. 15. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
:ss
2023. okt. 15. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Tökéletes kapcsolat. Mindig ilyenre vágytam
2023. okt. 15. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
21 évesen belefér, még találhatsz olyat, akivel vonzalom is lesz. Én 32 évesen vagyok így. Nekem már lőttek. Különösen hogy egy idő után ki is ég az ember ebben, hogy megint és mindig csak ez van... Amikor már a "126." alkalommal jársz így, végképp elmegy a kedved az ismerkedéstől. Remélhetőleg nem jutsz el idáig!
2023. okt. 15. 20:47
 10/13 Noren1989 ***** válasza:
#9, gondolom a 100ik alkalomnál sem fordult meg a fejedben, hogy benned lehet a hiba...hm?
2023. okt. 15. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!