Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres még mindig?
Figyelt kérdés
Tetszett egy lány, és elkezdtem érezni iránta, különösen azután, hogy egyre többet beszéltünk, és jobban megismertem. Minden nap beszéltünk, és amikor nem én kerestem őt, akkor ő keresett engem. Hasonló az értékrendünk, számos dologban az ízlésünk. Nagyon empatikus, és azt éreztem törődik velem. Eléggé elrontottam, hogy nem mertem lépni. Közben kiderült, hogy végig kavart titokban a barátommal és most döntöttek úgy, hogy hivatalosan összejönnek. Nagyon összetört a dolog, és a lány azóta is folyton keres, mert kedvel, mint barátot. Végig sejtette, hogy tetszett nekem. Próbálom őt elfelejteni, de nagyon nehéz.2023. okt. 13. 20:35
1/6 anonim válasza:
"folyton keres, mert kedvel, mint barátot."
2/6 A kérdező kommentje:
Vannak neki szorosabb barátságai és most már párja is. Akkor miért keres engem, amikor megbeszéltük, hogy nekem ez így fáj és nem megy?
2023. okt. 13. 20:49
3/6 anonim válasza:
Mert önző, ha én te lennék egyáltalán nem tartanám vele tovább a barátságot.
4/6 A kérdező kommentje:
Megszakítottam vele a kapcsolatot, de szégyellem magam az egész miatt.
2023. okt. 13. 21:12
6/6 A kérdező kommentje:
Most már tisztábban látom leírva.
2023. okt. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!