Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha mindig csak részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig csak részegen keres, és azt mondja akkor, hogy találkozzunk, de utána józanon nem keres, az mit jelent?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Te a Férfi vagy a Nő vagy?
2020. márc. 12. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kangörcse van és valószínűleg nem csak téged keres akkor. Valaki fennakad a horgon. Felnőtt létedre mi nem világos ezen?
2020. márc. 12. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, de már vagy 1 éve mindig keres részegen, mikor nem vagyunk együtt.
2020. márc. 12. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy pillanatra átfut a fején hogy szexre jó lennél, mert valószínűleg más nincs akkor kéznél, de ahogy kijózanodik még azt a gondolatot is elveszti. 1 éve megy ráadásul ez a hülyeség, töröld és tiltsd le a francba ha zavar.
2020. márc. 12. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha csak részegen keres akkor a részeg énjét érdekled csak, józanul nem is jutsz eszébe :/ Nem tetszel neki annyira, hogy akarjon is valamit.
2020. márc. 12. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Józanul nem mer keresni.
2020. márc. 12. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán hogy egy f.. sz. Akivel nem kéne foglalkoznod.
2020. márc. 12. 19:20
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt, hogy részegen sem neked ír legelőször.
2020. márc. 12. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Jóvege nem lesz.(vagyis de csak nem vele) Megmondom. Nem fogsz neki kelleni.mert mar az öve vagy akkor hasznal amikor akar de ez csak reszegen jut az eszébe.mikor rajon de egy reszeggel mas nemigen foglalkozik viszont tudja hogy te ugyis.

Legyen benned tartás,többet ersz mint hogy egy ilyenre pazarold az időd.

Megmondom milesz ha egyszer nemet mondasz neki. Keresni fog. Mert hisz az ő birtoka vagy ,es megha nemis ertékes de ezekután nemlesz kihez menjen ha rajon a ...

Na akkor légy erős. Ott nagyot fogsz nőni a magad szemében is. Tovabbiakrol nem tudok mesélni mert bar probalkozott utana,egyaltalan nem vettem figyelembe.

Majd ferjhezmentem es többet nem keresett. Viszont mikor összefutottunk (közös baratok) kereste a tarsaságom, nagyon kedves illedelmes volt, probált úriember lenni. De zavarban is volt. Nem vagyok neki közömbös. De én mar csak ugy tudok rá gondolni mint aki elvett ket évet az életemből a talonbantartassal. Nagy tanulsag volt ez nekem. (Persze nem ugyanaz az ember csak ugyanaz az eset, es hidd el nemvagyunk egyedül vele)

2020. márc. 12. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Akkor jót nem jelent. Kispolcon vagy csak sajnos.

Ne hagyd magad....

2020. márc. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!