Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házasodhatott az szerelemből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodhatott az szerelemből, aki a tőszomszédját vette el feleségül?

Figyelt kérdés
Nem nagyon érdeklődtek egymás iránt, nem nagyon beszéltek nagyon hosszú ideig. Aztán felnőtt korukban elkezdtek beszéni és azóta már házasok.
2023. okt. 12. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Igazából nekem az jön le, hogy te sem tudod Kérdező, náluk hogy is alakult ez így. Gondolom valami falubeli vagy, aki látásból ismeri őket, de még soha egy szót se beszélt egyikükkel se, csak unatkozik, és ennyit észlelt az egészből, hogy egyszer csak összejöttek, aztán most csámcsogni akar ezen egy sort, meg belebeszélni hogy ez nem is szerelem.

Elárulom neked, kívülről nézve minden kapcsolat ennyi: egyszer még csak ismerősök, aztán meg annyit látsz, hogy összejöttek. Senki nem írja ki a homlokára az udvarlás, az egymásba szeretésük folyamatát. Úgyhogy nem tudom, mit vársz most ettől a kérdéstől. Kreálhatunk ide sztorit, hogy vajon mi történt kettejük között, de minek.

Csak azért, mert te nem tudod, hogyan fűződött szorosabbra a kapcsolatuk, még nem jelenti azt, hogy ne szerelemből házasodtak volna. Ha pedig ennyire érdekel, mi is az ő történetük, kérdezd meg őket :)

2023. okt. 13. 04:53
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Én azt nem értem, amikor valakik évekig osztálytársak gimiben, aztán érettségi után összejönnek. Miért nem jöttek össze még gimi alatt? :D Vagy amikor évek óta barátok. Ha eleve tetszettek egymásnak, miért voltak csak barátok? :D
2023. okt. 13. 06:49
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, arroganciával sem tudod leplezni a sötétségedet.
2023. okt. 13. 07:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Sokan vagytok ilyen szituacioban :) Ezert vált ki ez a tény sokatokbol ilyen sértődöttseget.
2023. okt. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!