Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Özveggyé vált szülő ha a tizenéves gyermekei érdekeit megfelelően figyelembe veszi létesíthet e párkapcsolatot, házasodhat e újra?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 15:40
2/7 anonim válasza:
Miért lenne ez ellentétes a gyerek érdekeivel? Az özvegy szülői érdekei is érvényesülhetnek, nem tilos, sőt.
3/7 anonim válasza:
Igen de én hagynék gyászidőszakot. Párom anyja egy éven belül újra bepasizott, az azért elég gyors, képzelheted, mit érezhettek a tini gyerekei.
5/7 anonim válasza:
Én is özvegy lettem, nekem 2,5 év kellett csak hogy szóba álljak vkivel...
6/7 anonim válasza:
Hát velem a (most már) férjem (aki özvegy volt, amikor megismerkedtünk), 7 év özvegység után ismerkedett meg. Az akkor tizenéves gyerekei nagyon zokon vették, szóval nem tudom.
7/7 anonim válasza:
A tizenéves mit jelent? 11 vagy 19 évest, mert nem mindegy. Igaz a 19 éves is még bőven lehet otthon gyerekstátuszban. A kapcsolat magánügy, ezt az özvegy személy rendezze le önmagával, viszont a bemutatás, neadjisten odaköltöztetés, pláne házassag már necces, főleg nagyon hamar a haláleset után, ez jogosan bánthatja a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!