Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a párotok nem akarna albiba költözni?
Figyelt kérdés
egy ideig együtt laktunk a párommal, konkrétan 8 hónapig, az anyjánál aki igazabol nem ott él, de jópárszor jött szó nélkül, merthogy a saját házába had jöjjön amikor akar, és volt pár kellemetlen szituáció pedig meg lett beszélve az összeköltözéskor hogy nem maradunk ott ha lesznek ilyen problémák. na most 8 hónap utan volt egy pár vitánk más dolgok miatt is és én hazaköltöztem szülökhöz melléképuletbe ahol egyedül vagyok, a kapcsolatot probáljuk helyre tenni, de mondtam neki hogy ennyi idősen szerintem már nem egeszseges ez a mamahotel, en nem akarok oda visszaköltözni,menjunk albiba ott nem nyit ránk az anyós és nem hánytorgatja fel hogy mit hogy takaritsunk...szerintetek ez nagy kérés, hogy kezdjünk tiszta lappal albiba, ahol senki nem zavar? sporolni akar, total megértem, de nem akarok azon idegeskedni hogy az anyja épp mikor nyit be mert az az ő háza..ő 34 éves, én 292023. okt. 10. 17:14
11/11 A kérdező kommentje:
igen házra gyűjt. és teljesen megértem. mondtam neki végül hogy nem kötelező elköltöznie ha nem akar. elmegyek én egyedül is, mert nem akarom hogy valaki mindig beleszóljon a dolgainkba ennyi idősen. bár belőle nyilván kiábrándulnék hogy cserben hagy. más korabeli is elmegy a párjával ha nincs más mód azt meg ő is beismerte hogy anyukaja sokszor megjelent váratlanul és az volt a szerencse hogy épp nem egymást gyömöszöltük. már elnézést. nem egészséges ez szerintem. neki se tetszene ha anyám ránk nyithatna bármikor. nálunk annyi a gebasz hogy melléképuletbe ahol vagyok fel kéne mennem szulokhoz tusolni, szoval itt is érintkeznénk szulokkel, épp ezért szeretnék egy olyan megoldást ahol egyikönk se lenne befeszülve.
2023. okt. 11. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!